Alkolden ehliyetine el konuldu Videosu çekilirken meşhur olmak istediğini söyledi

Alkolden ehliyetine el konuldu Videosu çekilirken meşhur olmak istediğini söyledi
Aksaray Taşpazar'da polisler tarafından denetime takılan Orhan Ç. alkol testinden geçemedi. Kendisine ceza kesilirken bir yandan da videosunu çeken kameramana “İyi çek kardeş, aman iyi çek de şöyle bir meşhur olalım” dedi.

Aksaray Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi'nde gece yarısı ilginç bir olay meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kentteki trafik güvenliğini artırmak ve olası sorunları önlemek için yaptıkları rutin kontrollerde 68 AJ 134 plakalı bir otomobili şüphe üzerine durdurdu. Araç sürücüsü Orhan Ç. (51) yapılan alkol testinde 1,02 promil alkollü olduğu tespit edildi.

aw101250-03.jpg

Bu durum karşısında trafik ekipleri, sürücüye alkollü araç kullanmaktan 4 bin 64 TL para cezası uyguladı ve ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Sürücünün ceza işlemleri devam ederken, kendisini görüntüleyen basın mensubunu fark etmesiyle ortaya ilginç görüntüler çıktı.

aw101250-01.jpg

Sürücü, gazeteciye gülümseyerek “İyi çek kardeş bari. Aman iyi çek meşhur olalım şöyle, iyi çek şöyle” şeklinde sözler sarf etti. Alkollü sürücünün aracı ise bir yakınına teslim edildi. Sürücü ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi için Aksaray Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.