Ali Yerlikaya’dan 16 kent için flaş uyarı

Ali Yerlikaya’dan 16 kent için flaş uyarı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 5 Mart Salı günü için 2 kente turuncu, 14 kente ise sarı kodlu uyarıda bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5 Mart Salı günü için hava durumu uyarılarını sosyal medya hesabından duyurdu. Yerlikaya, yaklaşan olumsuz hava koşullarıyla ilgili 2 kente turuncu, 14 kente ise sarı kodlu uyarıda bulundu.

Bakan Yerlikaya'nın yaptığı açıklamaya göre, Muğla ve Antalya gibi kritik bölgelere turuncu kod uyarısı yapıldı. Sarı kod uyarısı yapılan kentler ise Aydın, Balıkesir, İzmir, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta, Eskişehir, Ankara, Konya ve Karaman olarak belirlendi.

Aşırı yağışlar ve kuvvetli fırtınaların beklendiği bu bölgelerde yaşayan vatandaşlara yönelik, "Aşırı yağışlar ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzlara karşı vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmaması büyük önem taşıyor" şeklinde bir uyarıda bulunan Bakan Yerlikaya, halkın bu doğa olaylarına karşı dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

ekran-goruntusu-2024-03-04-155810.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.