Akşener'i gören vatandaş derdini döküyor

Akşener'i gören vatandaş derdini döküyor
İYİ Parti lideri Meral Akşener memleket gezileri kapsamında Ağrı’ya gitti. Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşırken, diğer şehirlerde olduğu gibi yine Akşener'i gören vatandaş dert döktü.

Akşener'i gören vatandaş derdini döküyor

Halil Yatar /  Demet Aydemir Demir / Yeniçağ

İYİ Parti lideri Meral Akşener memleket gezileri kapsamında esnaf gezilerini sürdürüyor. Akşener, Ağrı’nın Diyadin ilçesinde vatandaşların ve esnafın derdini dinledi. Akşener, dün Ağrı’nın Diyadin ilçesinde vatandaşların ilgisiyle karşılanırken, vatandaşlar Akşener’e yaşadıkları sorunları anlattı. Ziyareti sırasında vatandaşlar geçim sıkıntısından, işsizlikten ve suyun ilçeye gelmemesinden dert yanarken önceki gün Diyadin kaymakamı Alper Balcı Diyadin Kaymakamlığı’nın Twitter hesabından vatandaşları kaplıcaya davet etti.

Akşener Diyadin’de ziyareti sırasında bir kahvehaneye uğradı. Akşener “Sizin sesinizi televizyonlarda duyuracağız.” dedi. Akşener’den söz isteyen bir vatandaş “Diyadin’de alt yapı, yol ve su sorunları var. Kimsenin evinde su yok. Çeşmelerden su akmıyor. Buraya gelen siyasetçiler selam verip gidiyor. Biz şuanda kıtlıkta yaşıyoruz. Kimse doğruları konuşmuyor” diye konuştu.

Bir başka vatandaş ise “Ağrı’nın yedi tane ilçesi var gençlerimiz de para olmadığı için hepsi göç etmek zorunda kalıyor. Hastanede ne doktor ne cihaz var.” dedi.

160920211344277247903.jpg

Başka bir vatandaş ise “Türkiye’de çalışması için gençlere ne zaman sıra gelecek? Bu konuyu rica ediyorum mecliste dile getirin” dedi.

Vatandaşlar Akşener’e işsizlikten dert yanarken, Akşener’in yanına gelen bir başka vatandaş, “Mermer ocaklarında gençlerimize iş sahası yaratılmadı. Bunu defalarca tüm siyasi partilere söyledik ama hiçbir eylem gerçekleşmedi. Diyadin zengin kaynaklarıyla kendi çarkını kendi çevirecek güce sahiptir” 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.