Akşener'den Filenin Sultanlarına tam destek

Akşener'den Filenin Sultanlarına tam destek
Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda 7'de 7 yaparak yarı finale yükseldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 3 Eylül’de Sırbistan ile karşılaşacak Kadın Milli Voleybol Takımı'na destek olmak için Belgrad’a gidiyor.

Akşener'den Filenin Sultanlarına tam destek

Yeniçağ'dan Halil Yatar'ın haberine göre; A Milli Kadın Voleybol takımımız, çeyrek finalde Polonya ile karşılaştı. Milliler, ilk seti 25-18 üstün tamamlarken ikinci sette ise Filenin Sultanları fırtınası yaşandı. İlk sayıdan itibaren tamamen oyunu kontrol eden ay-yıldızlılar, ikinci seti de 25-14 tamamlayarak, skoru 2-0 yaptı. Millî takım çekişmeli geçen üçüncü sette de üstünlüğünü korudu. Seti 25-23 alarak, maçı 3-0 kazandı.

Tarihinde ilk kez namağlup olarak Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale yükselen Filenin Sultanları'nın hedefi ise şampiyonluk. Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda Sırbistan, Fransa karşısında 3-1 galip gelerek yarı finale çıkma şansı elde etti. Filenin Sultanları, 3 Eylül'de oynanacak yarı finalde Sırbistan ile karşılaşacak. Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadele saat 18:00'da başlayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.