Aksaray'da 500 bin TL'lik hırsızlık

Aksaray'da 500 bin TL'lik hırsızlık
Aksaray'da 300 bin lira değerinde ziynet eşyası ve 200 bin lira değerinde elektronik malzeme çalındı.

Aratol Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir apartmanda, 1. katta yaşayan Mehmet Özay ve ailesi bayram ziyareti için akrabalarını ziyarete gittiği sırada evlerine hırsız girdi.

Dönüşlerinde kapıyı açtıklarında, yaşadıkları manzara karşısında dehşete düştüler. Evleri adeta yağmalanmış, eşyalar paramparça edilmişti. Kadın, cep telefonuyla evini kayıt altına alırken, gördüğü yıkım karşısında "Hırsız da böyle mi yapar?" diye sitem etti.

Hırsızlar, ailenin evinden 300 bin lira değerinde ziynet eşyası ve 200 bin lira değerinde elektronik malzeme çalmış, ardından evde büyük hasarlar bırakmışlardı.

Bulaşık makinesinden, ankastre ev aletlerine kadar birçok eşyayı kırıp parçalamışlardı. Aile, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışarak şüphelileri tespit etti.

Polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek kaçan şahısların kimliklerini belirledi ve kısa sürede operasyon düzenledi. Yapılan operasyonla 4 şüpheli kıskıvrak yakalandı ve gözaltına alındı.

M.Ç. (44), C.Ç. (42), O.B. (36) ve M.S. (25) isimli şüpheliler, sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerin ifadelerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildikleri öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.