Aksaray'da 12 saatlik uygulamada bin 200 araç denetlendi

Aksaray'da 12 saatlik uygulamada bin 200 araç denetlendi
Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, şehir merkezinde trafik düzeninin sağlanması ve olumsuzlukların önüne geçilmesi için denetim ve uygulamalar polis ekipleri tarafından hız kesmeden aralıksız devam ediyor.

Aksaray Merkezde yaşanan trafik yoğunluğunda yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı önlem alarak tescil denetimi ile uygulama yapan ekipler, Mehmet Altınsoy Caddesi'nde 12 saatlik sabit uygulama gerçekleştirdi.

Değişen ekipler arasında saatlik bir döngüyle devam ederken, nokta sabit kaldı. Emniyet kemeri, cep telefonu kullanımı, muayene, sigorta ve sürücü belgesi denetimlerini yürüten ekipler, 12 saat süren bu uygulama kapsamında bin 200 aracı ve sürücüsünü titizlikle denetledi.

Gerçekleştirilen denetimler sırasında plaka tescili sorgulanan 2 otomobil sürücüsü, muayenesiz araç kullanmaktan dolayı 1.506 TL para cezasıyla cezalandırıldı. Toplamda ise 3.012 TL para cezası kesilmiş oldu. İl Emniyet Müdürlüğü, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, 'Kent genelinde trafik güvenliğinin sağlanması adına alınan tedbirler ve gerçekleştirilen uygulamalarla trafikteki olumsuzlukları minimize etmeye devam edeceğiz' ifadesine yer verdi.

aw137535-01.jpg

aw137535-03.jpg

aw137535-02.jpg

aw137535-04.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.