Akrep Dolunayı hayatımızı nasıl etkileyecek? Dinçer Güner 'krizler geliyor' diyerek anlattı

Akrep Dolunayı hayatımızı nasıl etkileyecek? Dinçer Güner 'krizler geliyor' diyerek anlattı
24 Nisanda Akrep burcunun 4. Derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Etkileri ne olacak?

Bu dolunay T- Kare dediğimiz bir açı kalıbı ve bu T Kare’nin ucunda Pluton gezegeni olduğu için oldukça stresli ve sarsıcı bir dolunay. Ayrıca bu dolunayda syrma sabit yıldızı da etkin olacak.

Dolunayın etki süreci 19 Nisan ile 10 Mayıs arası. Şimdi bu dolunayın etkilerine göz atalım. Bireysel; Dolunay zamanları bir şeyleri tamamlamak, sona erdirmek düzene sokmak anlamına gelir. Bir süredir uğraştığımız işleri tamamlayabilir, sona erdirebilir. Elbette işin için akrep olduğu için ciddi bir kriz yönetimi sürecine işaret etmekte. Bu kriz duygusal bir takım krizler olabileceği gibi maddi konular ve özgürlükle ilgili konuları da işin içine katar.

Zira bu dolunay sert bir açı kalıbı tetiklenmekte. Bu yüzden baskı, zorbalık, zor kullanma, takıntılılar, yıkıcı duygu- düşünce- davranışlara karşı dikkatli olunması gereken zamanlar. Maddi konularda riskler alırken dikkatli olmalı, ilişkilerde güven-sadakat konusunu sarsacak adımlar atmamak gerek. Bu süreçte, sırlar açığa çıkabilir ve gizli gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabiliriz.

Bu dolunay zamanı özgürlükler elde ederken yıkıcı olmamaya özen göstermekte fayda var. Dünya Üzerinde; Akrep burcunun dünya astrolojisindeki karşılığı; krizler, değişimler, yer altı, petrol, depremler, karanlık kişiler ve oluşumlar, suç, cinsellikle ilişkili konular, maden ocakları, terör, vergiler, krediler, finans sektörler ile ilgilidir. Bu dolunayda T Kare dediğimiz zor bir açı kalıbı tetiklenecek ve bu açı kalıbının bir ucunda Plüton bulunmakta. Plüton zaten akrep burcunun modern astrolojide yönetici gezegeni olduğu için temsil ettikleri konular zaten benzer konular.

Finansal olarak oldukça sıkıntılı konular gündeme gelebilir. Finans piyasasında radikal değişimler görebiliriz. Borsa’da ani hızlı yükseliş ve düşüşleri takip etmek zorlaşabilir. Yolsuzluklar, para aklama ile ilgili konular gündeme gelebilir. Derinleşen bir ekonomik krize işaret etmekte. 26 Mayıstan önce belki son bir zor ekonomik dalga gibi düşünebiliriz. 26 Mayıstan sonra nispeten biraz daha rahat nefes alınabilecek ekonomik gelişmeler yaşanabilir.

22-23-24-25-26-27 Nisan günleri özellikle yatırımcıların dikkat etmesi gereken kritik zamanlar olabilir. Aynı şekilde bu tarihler depremleri, maden ocağı kazaları, yer altı-petrol kuyuları gibi konularda stresli durumları tetikleyebilir. Büyük kazalar, toplu ölümlerin olabileceği olayları tetikleyebilir. Özellikle Pluton’un kova burcunda ki etkisi ile; gösteriler, protestolar, insan haklarının ihlal edilebileceği konular, uçak kazaları, garip hava olayları, teknolojik kazalar veya skandallar, teknoloji- sosyal medya- dijital dünya- yapay zeka gibi konularda kriz durumlar oluşabilir. Dünyada yöneticiler zor duruma düşebilir, başlarına bir şeyler gelebilir.

dincer-akrepfads.jpg

dincer-asdg.jpg

2024 YILINDA GERÇEKLEŞECEK OLAN DOLUNAYLAR

25 Ocak Aslan Dolunayı

Liderlik özelliğinizi ortaya çıkartmaktan kaçınmayın, sözünüzü her zamankinden daha fazla dinletebileceğiniz bir dönem. Saç bakımı ve kalp ile ilgili tetkikler uygun olabilir.

24 Şubat Başak Dolunayı

Günlük ve çalışma hayatınızı düzenlemek adına uygun olabilir. Diyete başlamak, gardırobunuzu revize etmek veya evcil hayvanınızla ilgilenmek için de güzel uygun bir zaman.

25 Mart Terazi Dolunayı

İlişkilere, adalet sistemine, anlaşmalara vurgu yapıyor. Bunlar ile ilgili tepkisel hareketlerden kaçınmak doğru bir yaklaşım olabilir. Bu dolunay eş zamanlı olarak bir “Ay Tutulması” olup, etkisi 6 ay sürecektir. Normalde bir Dolunayın etkisi ilk yedi gün daha yoğun olmak üzere 14 gündür.

23 Nisan Akrep Dolunayı

Hayatınızda krizlere neden olan kişi ve koşullardan kurtulmak için doğru bir zaman. Bağ kesme işlemleri için de oldukça uygun. Derin ve gizli ilimlere bir yönelim oluşabilir.

23 Mayıs Yay Dolunayı

Seyahat etmek, farklı kültürleri, felsefeleri tanımak, farklı inanç sistemlerine dâhil olma isteği duyabilirsiniz. Bazı eğitimlere başlanabilir. Özgürleşme fikri ağır basabilir.

21 Haziran Oğlak Dolunayı

Kariyer hedeflerine odaklanıp stratejiler geliştirmek için uygun zamanlar. Üretkenlik ve çalışmak ön planda yer alacaktır.

19 Ağustos Kova Dolunayı

Topluluklar içinde bireysel varlığımızın seçilebileceği, arkadaşlara vakit ayırabileceğimiz bir dönem. İlişkilere odaklanma ve ilişki iletişimimizi geliştirmek adına bir fırsat. Bilgi paylaştıkça derinleşir.

17 Eylül Balık Dolunayı

Duyguların gücünü keşfetmek için uygun bir zaman. Dua, meditasyon, yardımlaşma ve şefkat duygunuzu besleyerek, en olumlu faydayı sağlayabilirsiniz.

17 Ekim Koç Dolunayı

Cesur ve hedefe yönelik adımlar atmak için uygun zaman. Size hizmet etmeyen ve yavaşlatan her şeyi geride bırakma zamanı.

15 Kasım Boğa Dolunayı

Doğa ile baş başa kalabileceğiniz yerlere kaçın, dünyevi hazları tadabileceğiniz 6 duyunuzu da kullanın.

15 Aralık İkizler Dolunayı

Yeni bir eğitime, kitaba başlayabilirsiniz. Kendi bilgi dağarcığınızı geliştirmek efor sarf etmek için uygun zaman. Entelektüel seviyenizi güncelleme zamanı.

Yukarıda belirtilen konular, dolunayların 2024 te karşımıza çıkaracağı genel psişe tetikleridir, bunların rehberliğinde bu tarihlerde yüzünüzü göğe çevirdiğinizde bazı göksel şölenlere da şahitlik edebilirisiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.