AKP’de HÜDA Par çatlağı büyüyor

AKP’de HÜDA Par çatlağı büyüyor
AKP Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, Hizbullah’la ilişkisi tartışılan HÜDAPAR’dan rahatsız olduğunu açıkladı.

Halen AKP Ankara Milletvekili olan ve 14 Mayıs seçimlerinde yine Ankara’dan aday gösterilen Yıldırım Tuğrul Türkeş, HÜDAPAR’ı eleştirdi. HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu''nun Türk bayrağına ilişkin sözlerini değerlendiren Türkeş, “Onun o bayraktan rahatsız olma hakkı varsa benim de HÜDAPAR’dan ve onun genel başkanından rahatsız olma hakkım demokratik bir hak” dedi.

Radyo Sputnik’te konuşan Tuğrul Türkeş, “Onun o bayraktan rahatsız olma hakkı varsa benim de HÜDAPAR’dan ve onun genel başkanından rahatsız olma hakkım demokratik bir hak. Yani yapsın da görelim” ifadelerini kullandı.

DESTİCİ DE ELEŞTİRMİŞTİ

HÜDAPAR’ın Cumhur İttifakı’na katılması, ittifakın kimi unsurlarını rahatsız etti. MHP’nin sessizliği dikkat çekerken, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Desticİ de HÜDAPAR’a ilişkin, “HÜD PAR''ın parti programındaki bazı vaatlerine katılmıyorum ve onların tam karşısındayım. Ben Büyük Birlik Partisi olarak yeke yek HÜDAPAR''la ittifak kurmam” değerlendirmesini yapmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.