Akbank'tan iPhone 14 kazandıran çekiliş!

Akbank'tan iPhone 14 kazandıran çekiliş!

Akbank internet sitesi üzerinden dev çekilişini duyurdu.

Akbank internet sitesi üzerinden dev çekilişini duyurdu. Akbank internet sitesi üzerinden 11 Mayıs tarihinde başlamış olan bu dev çekiliş için son tarih ise 11 Haziran olarak belirlenmiştir. Peki çekilişte hangi ürünler hediye edilecektir. İşte detaylar.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan dolayı vatandaşların cepleri zorlanmaya devam ederken bankalar tarafından sunulan kampanyaları kaçırmak isteyen vatandaşlar bu tarz haberleri yakından takip ediyorlar.

AKBANK DEV ÇEKİLİŞ DETAYLAR

Kampanya 11 Mayıs ile 11 Haziran tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya tarihleri arasında noter huzurunda yapılacak olan çekilişle 50 talihli müşteriye 10 adet iPhone 14, 10 adet Playstation 5, 15 adet 20.000 TL değerinde Tatilsepeti hediye çeki ve 15 adet 10.000 TL değerinde Boyner hediye çeki verileceği duyurulmuştur.

Kampanya yalnızca 11 Mayıs tarihlerinden önce Akbank Mobil'den Akbank müşterisi olanlar için sunulacaktır. Kampanyaya katılım için en fazla 40 adet çekiliş hakkı kazanılacaktır.

Buna göre ilk 5 çekiliş hakkı; Akbank Mobil kampanyalar alanında yer alan kampanyaya katılan banka müşterilerine verilecektir. Bu koşulu sağlamadan kalan çekiliş hakları kazanılması imkansızdır.

Daha sonra çekiliş hakkı kazanmak için ise kampanya süresince her Akbank Mobil’e girişte 1 çekiliş hakkı (en fazla 10) kazanılabilecektir. Yine kampanya süresince yeni bir otomatik fatura ödeme talimatı vererek 15 çekiliş hakkı ve kampanya süresince mevduat hesabınıza her para girişinde 1 çekiliş hakkı (en fazla 10) daha kazanarak toplamda 40 çekiliş hakkı kazanma fırsatı sunulmuştur.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.