Akaryakıtta ibre tersine döndü: Pompa fiyatlarına yansıdı

Akaryakıtta ibre tersine döndü: Pompa fiyatlarına yansıdı
Petrol fiyatlarındaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatlarında değişiklikler art arda gelirken zam ve indirim haberleri de birbirini takip ediyor. Araç sahiplerini sevindirecek haber ise gece yarsı duyuruldu.

Uşak Gündem - Dolar kurundaki değişimlere bağlı olarak akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Benzine ve motorine geçtiğimiz günlerde zam ve indirim haberleri art arda gelirken bu kez LPG'ye indirim haberi geldi. Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere LPG'ye indirim geldiği duyuruldu. Bu gellişme ile birlikte 3 Haziran Cumartesi 2023 tarihinde akaryakıt cephesinde LPG'nin litresine 80 kuruş indirim yapıldı.

2 Haziran'da 75,25 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 74,28 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.21 itibarıyla kapanışa göre yüzde 1,03 artışla 75,05 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 70,77 dolardan alıcı buldu. Fiyatlardaki yükselişte, ABD'nin borç limiti yasa tasarısının kabul edilmesi ve faiz oranı artışlarında duraklama beklentileri etkili oldu. Sektör kaynaklarının aktardığına göre otogaza (LPG) cumartesi gününden geçerli olmak üzere 80 kuruş fiyat indirimi yapıldı. Öte yandan benzin ve motorin fiyatlarında herhangi bir zam ya da indirim beklentisi bulunmuyor.

GÜNCEL AKARYAKIT POMPA FİYATLARI

İstanbul

Motorin litresi 19.42 TL

Benzinin litresi 21.26 TL

Otagaz litresi 10,10 TL

Ankara

Motorin litresi 19.76 TL

Benzinin litresi 21.61 TL

Otogaz litresi 10,25 TL

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.