Ajda Pekkan ile Tarık Akan'ı canlı yayında ifşa etti 'Stüdyoyu şaşırttı'

Ajda Pekkan ile Tarık Akan'ı canlı yayında ifşa etti 'Stüdyoyu şaşırttı'
Sesinin güzelliğiyle dinleyenleri mest ederek 'Superstar' lakabını alan Ajda Pekkan ile Yeşilçam'ın yakışıklı oyuncusu Tarık Akan ile ilgili Gönül Yazar'ın söylemleri stüdyoyu salladı

Yeşilçam'da birçok karaktere hayat veren, başarılı oyunculardan biri de Tarık Akandı.Ekrana gelen ve halen beğenilerek izlenen yapımlarda oyunculuğuyla ön plana çıkan Akan bir dönemin yakışıklılığıyla da konuşulan isimlerinden biri olarak ön planda yer alıyordu. Bir magazin programında Gönül Yazar gündeme bomba gibi düşecek bir açıklama yaptı.

tariko.jpg

STÜDYODAKİLERİN AĞZI AÇIK KALDI

Sesi ve güzelliğiyle gündem olmaya devam eden superstar Ajda Pekkan ve Tarık Akan ile ilgili olarak katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Gönül Yazar, Akan ile Pekkan hakkında yıllar sonra bir itirafta bulundu. Stüdyodakilerin ağzı açık kaldı.

'SES TONU ÇİRKİNDİ'

Yazar, Ajda Pekkan ile samimi olduklarının altını çizerek
İki kız kardeş gibiydik. Evet, aramızda konuşuyorduk... Bir gece onunla onun evinde kahve içiyorduk. Aktörlerden bahsediyorduk. Hangisi en güzel diye. Ben dedim ki Tarık Akan değil mi...'Aman ben de öyle zannettim eve çağırdım. Yani aramızda bir şeyler olacaktı ama ses tonu çok çirkindi' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.