Ailesinin oturduğu daireyi kundakladı Sokak ortasında sinir krizi geçirdi

Ailesinin oturduğu daireyi kundakladı Sokak ortasında sinir krizi geçirdi
Kocaeli’nde bir şahıs, ailesinin yaşadığı evi benzin dökerek ateşe verdi. Meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. dumandan etkilenen 2 kadın hastaneye kaldırılırken, başka biri sokak ortasında sinir krizi geçirdi.

Kocaeli Gebze ilçesinde meydana gelen yangın olayında, bir şahsın ailesinin kaldığı daireyi benzinle kundakladığı ortaya çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, dumandan etkilenen iki kadın hastaneye sevk edildi.

Olayın şüphelisi O.K. isimli şahıs ise olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri şahsın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Yangının çıktığı Hürriyet Mahallesi 2066 Sokak’taki apartman sakinleri büyük panik yaşadı. Aynı aileden E.Ö. ve K.Ö. isimli kadınlar ise sokakta fenalaştı. Kadınlardan birinin sinir krizi geçirdiği görüldü. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kadınlar Darca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. O.K.’nin madde bağımlısı olduğu ve ailesiyle sorunları olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.