Aile sağlığı merkezinde hırsızlık

Aile sağlığı merkezinde hırsızlık
Şanlıurfa’da aile sağlığı merkezine hırsızlar dadandı. Çok sayıda tıbbi malzeme ile maddi değeri olan eşyalar çalındı.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Akabe Mahallesi'nde bulunan bir aile sağlık merkezine hırsız dadandı. Gece saatlerinde kimliği ve sayısı belirsiz hırsızlar, sağlık merkezinin bitişiğinde bulunan bir inşaattan merkeze girerek 11 adet laptop, televizyon, güvenlik kamerası sistemleri, 3 elektrik sobası, elektrik saati ile tıbbi malzeme çaldı.

aw096969-04.jpg

PENCEREDEN GİRİP ÇATIDAN KAÇTILAR

Mahallede yaşayan yaklaşık 30 bin kişiye hizmet veren aile sağlık merkezinin içindeki maddi değeri bulunan eşyaların ve tıbbi malzemelerin çalınması olayı mahallede korkuya neden oldu. Hırsızların binanın yan tarafındaki inşaattan sağlık ocağına ulaştıkları, pencereden girdikleri ve çatıdan kaçtıkları öğrenildi.

aw096969-03.jpg

Hırsızların arkalarında herhangi bir delil bırakmamak için sağlık merkezini yakmaya çalıştıkları da bildirildi. Aile sağlığı merkezi görevlilerinden Dr. Mesut Erbil, emniyet mensuplarına teşekkür ederek, “Yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Birkaç şüpheliyi yakalamışlar. Birkaç malzememiz de bulundu, bize teslim ettiler. Çok sayıda malzememiz de henüz bulunamadı. Buradan il sağlık müdürlüğümüze de teşekkür ediyoruz, gereken ilgiyi gösterdiler” ifadelerini kullandı.

aw096969-01.jpg

Olay hakkında soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.