Ahmet Çelik İyi Parti Kurultayı'nın perde arkasını açıkladı “Meral Akşener’in aday olacağı anlaşıldı”

Ahmet Çelik İyi Parti Kurultayı'nın perde arkasını açıkladı “Meral Akşener’in aday olacağı anlaşıldı”
İyi Parti kurucularından ve TBMM 27. dönem İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, İyi Parti Kurultayı perde arkasını açıkladı.

31 Mart Yerel seçimlerde büyük oy kaybederek aldığı ağır yenilgi sonrası olağanüstü seçimli kurultay kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün kurultay tarihini 27 Nisan olarak kamuoyuna duyurdu.

İyi Parti Kurucusu Ahmet Çelik kurultay tarihi ile ilgili sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, açıklanan tarih itibarıyla, seçimli kurultay için tanınan 22 günlük sürenin yeni genel başkan adaylarının gerekli hazırlıklarını yapmaları için yeterli olmadığını ifade etti.

ahmet-celik.webp

“KURULTAY OLDU BİTTİYE GETİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR”

Kurultayın aceleye getirilmek istendiğini belirten Ahmet Çelik, bu kurultay takvimi ile yeni genel başkan adaylarının hazırlık ve çalışma yapmalarına fırsat verilmediğini ve kurultayın oldu bittiye getirilmeye çalışıldığını aktardı.

‘MERAL AKŞENER ADAY OLACAK’

Ahmet Çelik, Meral Akşener’in daha önceki “başarısızlık halinde siyaseti bırakacağı” beyanlarını hatırlatarak şu ifadeleri kullandı;

“Genel Başkan Meral Akşener’i rehin alan iradenin, ‘İYİ Parti başında kalması talimatı’ sebebiyle Akşener’in de kurultayda aday olacağı anlaşılmaktadır.”

asfdasdasadasd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.