Ağrı'nın ihtişamını çekeceği karelerle ABD'ye taşıyacak

Ağrı'nın ihtişamını çekeceği karelerle ABD'ye taşıyacak
Amerika’da Üniversite okuyan Türk fotoğraf sanatçısı İbrahim Boran, yılbaşı tatilinde New York dan Ağrı’ya gelip, Ağrı Dağı, İshakpaşa sarayı, Balıklı gölde, Gürbulak da fotoğraflar çekecek. Valiyi ziyaret edecek.

Amerika’nın New York şehrinde 6 senedir yaşayan ve bu sene üniversitede Business (İşletme) okumaya başlayan İbrahim Boran geçtiğimiz aylarda New Jersey eyaletinde yapılan fotoğraf yarışmasında dereceye girip ödül aldı.

NEW YORK TİMES’A TEKLİF GÖNDERDİ

Amerikanın dünyaca ünlü media kuruluşu New York Times (NYT) ile çalışmak için görüşmeler, yazışmalar yapan genç foto muhabirinin instagram sayfasında yayınladığı pek çok resim, yüzbinlerce takipçisi olan Amerikalı televizyonlar ve magazin instagram sayfalarında paylaşılıyor.

4 DİL BİLİYOR

Genç yetenek Boran, Türkçe dışında İngilizce, Almanca, İspanyolca biliyor. Web sayfası hazırlıyor. Yüzme, voleybol, basketbol sporları yapıyor.

Boran, geçen yaz İstanbul’a gelip, Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet, Boğaz ve köprüleri , Saray burnu, Galata kulesini çekip İnstagram sayfasında paylaştı.

ERDOĞAN İLE NEW YORK’DA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın , 24 Eylül 2018 de Birleşmiş Milletler Toplantısı için geldiği New York’da kısa görüşme yapıp, Cumhurbaşkanlığı Sarayında (Külliyesinde ) çalışma ve mesai dışında ki zamanının fotoğraflarını çekmek istediğini belirtip randevu talep etti.

OBAMA VE TRUMP’IN RESİMLERİNİ ÇEKMEK İSTİYOR

Boran, Amerika’nın 44. Başkanı Barack Obama ve halen 45. Başkanı Donald Trump’ın da resimlerini çekmek için girişimde bulundu. 150 bin takipcisi olan ünlü New York daki Loves_NYC fotoğraf sayfası Türk fotoğraf sanatcısı İbrahim BORAN’ın bisiklet yansımalı resmini paylaştı. Merkezi New York’ daki, #IG_NYCITY 106 bin takipcisi olan fotoğraf sayfasıda geçtiğimiz günlerde fotoğrafını paylaşmıştı. Manhattan’daki 32.5 bin takipcisi olan nyc.online siteside başka bir resmini paylaşıp. Genç Türk fotoğrafcının başarısını takdir etmişti. Halen 3.500 civarında takipcisi olan Boran’ın bazı resimleri çeşitli TV İnstagram sayfasında paylaşıldı.

Boran’ın objektifinden yansıyanları aşağıdaki linklerden görmek mümkün:

https://www.instagram.com/ibrnphotography

http://ibrahimboran1.wixsite.com/ibproductions

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.