Ağrı'da dolandırıcılık suçlarına karşı jandarma bilgilendirme yaptı

Ağrı'da dolandırıcılık suçlarına karşı jandarma bilgilendirme yaptı
Ağrı İl Jandarma Komutanlığı, Eleşkirt ilçesinde artan dolandırıcılık vakalarına karşı vatandaşları bilgilendirme çalışmalarına hız verdi.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, Eleşkirt İlçe Jandarma Komutanlığı personelinin, ilçede halkın yoğun olarak bulunduğu marketler, kahvehaneler, camiler gibi alanlara yönelik bilinçlendirme faaliyetlerine önem verildiği belirtildi.

Açıklamada, Eleşkirt İlçe Jandarma Komutanlığı personelinin, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan 'Dolandırıcıların Tuzağına Düşmeyin' ve Jandarma Suç Araştırma Timlerinin (JASAT) 'Vatandaşın Yanında, Yakınında, Yardımında' broşürlerini bu alanlara asarak vatandaşları bilgilendirdiği ifade edildi. Ayrıca, cadde ve sokaklarda dolaşan jandarma ekiplerinin vatandaşlara el broşürleri dağıtarak, dolandırıcılık suçlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunduğu kaydedildi.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, dolandırıcılık suçlarına karşı farkındalığı artırmak, suçların önlenmesi ve vatandaşların maddi zarara uğramasının engellenmesi amacıyla bilgilendirme faaliyetlerine kararlılıkla devam edileceği vurgulandı. Açıklamada, "Vatandaşlarımızın güvenliği ve bilinçli bir şekilde hareket etmeleri, dolandırıcılık olaylarını minimumda tutmamız açısından büyük önem taşımaktadır" ifadelerine de yer verildi.

aw135338-01.jpg

aw135338-03.jpg

aw135338-04.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.