Afra Saraçoğlu hayranlarını üzen açıklama' İddiaları doğruladı

Afra Saraçoğlu hayranlarını üzen açıklama' İddiaları doğruladı
Güzel ve başarılı oyuncu Afra Saraçoğlu yıllardır Mert Yazıcıoğlu ile devam eden ilişkisini sonlandırarak rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Hayranları bu açıklamaya tepki gösterdi işte detaylar...

Yönetmenliğini Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt'un üstlendiği Yalı Çapkını dizisi her cuma reything rekorları kırmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizi de Seyran ve Ferit arasındaki sular bir türlü durulmazken, dizinin fırtınalı atmosferi genç çiftin gerçek hayattaki ilişkisine nazar değdirdi. Güzel ve başarılı oyuncu Afra Saraçoğlu yıllardır Mert Yazıcıoğluyla devam eden ilişkisini sonlandırarak rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Hayranları bu açıklamaya tepki gösterdi.

'SADECE ARKADAŞIZ'

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, tekne tatillerinde dudak dudağa objektiflere yakalanmıştı. Fırtınalı başlayan aşktan bir süre sonra Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in ayrıldıkları iddia edilmiş, çift konuyla ilgili hiçbir zaman net bir açıklama yapmamıştı.Dün akşam 25. yaşını kutlayan Afra Saraçoğlu, basın mensuplarıyla sohbet ederken özel hayatıyla ilgili de konuştu.Saraçoğlu, Mert Razaman Demir'le aşk sorusuna "Yani ben artık bir son nokta koymak istiyorum çünkü artık daha fazla gündeme de gelmek istemiyorum konuyla ilgili. Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok" diyerek tüm iddialara noktasını koydu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.