Adıyaman'da hırsızlık suçlusu 16 zanlı tutuklandı

Adıyaman'da hırsızlık suçlusu 16 zanlı tutuklandı
Adıyaman’da, birçok hırsızlık olayına karıştığı gerekçesiyle yakayı ele veren 29 şahıstan 16 kişi, mahkeme kararıyla tutuklandı. Hırsızlık anları kameralara takıldı.

Ocak ayı içerisinde evden iş yerinden, kurumdan hırsızlık yapan, motosiklet hırsızlığı, bisiklet ve elektrikli bisiklet çalan, hayvan hırsızlığı yapan, hane dokunulmazlığının ihlali, açıktan hırsızlık gibi 31 farklı suçla alakalı şahıslar için çalışma başlatıldı.

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaşanan hırsızlık vakalarının olduğu bölgedeki kamera kayıtlarını inceledi. Yapılan çalışmalar sonucu hırsızlıkları yapan 29 şahıs ekipler tarafından yakalandı.

aw132817-02.jpg

Polis ekipleri bu şahısların adreslerini de aradı ve çalıntı bir cep telefonu, bir dron, yedi adet motosiklet, altmış dokuz adet makyaj malzemesi, 14 bin 500 lira para, altı adet güvenlik kamerası ve bir klima ele geçirdi.

aw132817-01.jpg

Çalıntı eşyalar sahipleriyle buluşturulurken zanlıların emniyetteki işlemleri tamamlandı. 29 şüpheli şahıs Adıyaman Adliyesi’ne sevk edilerek 16’sı tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.