Adana’da Özel Kalem Müdür Vekili'ni vuran katil zanlısı tutuklandı

Adana’da Özel Kalem Müdür Vekili'ni vuran katil zanlısı tutuklandı
Adana’da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük'ü vuran katil zanlısı tutuklandı. Tutuklanan saldırgan ifadesinde "Yaklaşık 1 milyon 500 bin TL alacağım vardı" dediği öne sürüldü.

Olay, 12 Şubat günü Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'ndeki Adana Büyükşehir Belediye binasında gerçekleşti. Belediyeye bağlı Halk Ekmek'te çalışan 44 yaşındaki Mikail Güvenir Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili 40 yaşındaki Samet Güdük ile konuşmak için belediye binasına gitti. Aralarında tartışma çıkması sonucu Mikail Güvenir tabanca ile Samet Güdük’ü yaraladı. Mikail Güvenir, Samet Güdük’ü vurduktan elindeki silahla havaya ateş ederek binadan çıktı. Mikail Güvenir kısa bir süre sonra Yarbaşı Şehit Erdoğan Çıtak Polis Merkezine giderek teslim oldu. Samet Güdük’ü hemen belediyenin karşısındaki özel hastaneye götürüldü ve ameliyata alındı ancak kurtarılamadı.

ALACAK VERECEK MESELESİ ÇIKTI

İfadesinde, Samet Güdük'ten alacağı olan 1 milyon 500 TL'yi alamadığını söyleyen katil zanlısı Mikail Güverir, konuşmak için gittiğini ancak sinirlenince vurduğunu söyledi. Güverir amacının korkutmak olduğunu Güdük'ü vurmayı planlamadığını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.