Adana'da onlarca silah binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi

Adana'da onlarca silah binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi
Adana'da Seyhan Emniyet Müdürlüğü, son bir hafta içerisinde gerçekleştirdiği kararlı operasyonlarla büyük bir başarı elde etti. "Huzurunuz Gururumuz" ilkesiyle hareket eden polis ekipleri, şehrin güvenliğini sağlamak adına yoğun bir şekilde çalıştı.

Yapılan operasyonlarda, 43 adet ruhsatsız silah ve 40 bin 751 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca, çeşitli suçlardan aranan 284 kişi de yakalanarak adaletin önüne çıkarıldı.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görevlerini sürdürdü. Araştırma ve devriye ekipleri ile çarşı mahalle bekçileri, şehrin her köşesinde suçlulara göz açtırmadı.

Polis ekipleri, 3-9 Mart tarihleri arasında yaptıkları operasyonlarda 43 ruhsatsız silahın yanı sıra, 38 şarjör ve 650 fişek ele geçirdi. Bu önemli başarıların yanı sıra, 2 kesici-delici alet, 303,85 gram narkotik madde, 40 bin 751 uyuşturucu hap ve 13 çalıntı motosiklet de operasyonlar sonucunda ele geçirildi.

Operasyonlar kapsamında toplamda 284 aranan şahıs yakalanırken, bu kişilerden 38'i tutuklandı. Seyhan Emniyet Müdürlüğü, halkın güvenliği ve huzuru için kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

aw160172-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.