Adana'da husumet kavgası '2 yaralı'

Adana'da husumet kavgası '2 yaralı'
Adana'nın Kozan ilçesinde, 15 yıldan uzun süredir devam eden bir anlaşmazlık sonucunda iki kişi silahla yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Adana Tavşantepe Mahallesi'nde bulunan Cezaevi Sokak'ta meydana gelen olayda, 15 yıl önce T.S. adlı şahıs silahla vurularak yaralanmış ve sakat kalmıştı.

Bugün ise T.S.'yi vuran kişilerin yakınları, 26 ABJ 766 plakalı motosikletle evin önünden defalarca geçerek, "sen hala yaşıyor musun?" diye tehditler savurdu. Bu durumu öğrenen T.S.'nin oğulları B.S. ve Z.S., av tüfeğiyle ateş açtı. Olayda baba T.S. ve iki oğlu gözaltına alınırken, motosiklette bulunan B.B. ve M.B. yaralandı. Polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve Kozan Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Yaralılar ise hastaneye kaldırıldı.

Olayın, 15 yıl önce bir tokat nedeniyle başlayan bir anlaşmazlık olduğunu belirten T.S.'nin eşi Kader Süslü, yaşananları şöyle anlattı: "Eşim, yıllar önce kavga eden kız kardeşlerini ayırmak için müdahale etmiş ve durumu sakinleştirmek amacıyla yeğenlerine tokat atmıştı. Bu olayın ardından onlar da eşimi ayağından vurarak sakat bıraktılar. Aslında bu, 15 yıllık bir husumetin temelini oluşturuyor. Bugün motosikletle evimizin önünden geçtiler. Tanımıyorduk. Üçüncü kez geçerken 'burada sen hala hayattasın mı?' dediler. Neden hala husumetimizi sürdürüyorsunuz, diye sormak istiyorum."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.