Adana'da bir evde soba devrildi '3 ölü 1 yaralı'

Adana'da bir evde soba devrildi '3 ölü 1 yaralı'
Adana’da elektrikli sobanın devrilmesi sonucunda yangın meydana geldi. Yangında 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ağır yaralandı.

Adana’da elektrikli sobanın devrilmesi sonucunda yangın meydana geldi. Yangın sonrası dumandan etkilenen anne, baba ve ikiz çocuklardan biri hayatını kaybetti. Diğer çocuk ise hastanede yoğun bakımda olduğu aktarıldı.

Alınan bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Köklüce Mahallesi'nde gerçekleşti. Anne Nazan baba Enis, 2 yaşındaki ikiz kardeşler Demir ve Kaan Lamba, gece yeni yıla girdikten sonra elektrikli soba açık halde uyuduğu iddia edildi.

Sabahın ilk saatlerinde dışarıya çıkan bir komşu, Lamba ailesinin evinin yandığını görüp anında itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kısa sürede yangını söndürdü.

İçeri giren ekipler anne, baba ve ikiz kardeşleri çıkarırken anında müdahale etti. Fakat dumandan zehirlenen anne, baba ve ikiz çocuklardan Kaan’ın hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Demir Lamba'yı ise itfaiye ekiplerinin dakikalarca yaptığı kalp masajı ile hayata dönderdi. Demir Lamba, ise hastaneye getirildi.

Polis ise yangınla ilgili tahkikat başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.