Adalet Bakanlığı'ndan ücretsiz arabuluculuk eğitimi

Adalet Bakanlığı'ndan ücretsiz arabuluculuk eğitimi
Adalet Bakanlığı, Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ve Adıyaman'daki arabulucular için eğitim kuruluşlarınca ücretsiz ve online iş, ticaret ve tüketici hukukunda uzman arabuluculuk eğitimleri verileceğini duyurdu.

Canan İSPİR / KAMU SON HABER

Adalet Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda, "6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ve Adıyaman illerinde ikamet eden yahut bu illerden deprem nedeniyle başka illere taşınmak zorunda kalan arabulucularımıza Bakanlığımız koordinesinde eğitim kuruluşlarınca ücretsiz ve online olmak üzere iş, ticaret ve tüketici hukukunda uzman arabuluculuk eğitimleri verilecektir" denildi.

Duyuruda, gerçekleşecek eğitimlerin bir defaya mahsus olmak üzere 05 Haziran 2023-15 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenleneceği belirtildi.

BAŞVURU YAPMALARI GEREKİYOR

Depremden etkilenen arabulucuların oluşturulmuş olan sisteme tanımlanmış olup, eğitime katılmak isteyenlerin basvuru.arasis.net web adresinden 22 Mayıs 2023-02 Haziran 2023 tarihleri arasında ön başvuru yapmaları gerektiği ifade edildi. Duyuruda, başvuru ekranı güncelleme aşamasında olduğu 22 Mayıs 2023 tarihinde açılacağı belirtildi.

adalet-bakanligi.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.