Adalet Bakanı Bozdağ Yozgat'ta

Adalet Bakanı Bozdağ Yozgat'ta
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, referandum propagandası yapmak için gittiği Yozgat'ta FETÖ'ye yüklendi. Bozdağ, "Darbeden haberimiz yoktu, tatbikat sandık" şeklinde savunma yapan FETÖ sanıklara tepki gösterdi.

FETÖ'CÜLER ÖYLE AHMAK Kİ...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin ihanette sınır tanımadığını belirterek "Cumhurbaşkanın yanındaki insanı düşünün. Yaver, Milli İstihbarat inceliyor, Emniyet İstihbarat inceliyor, devlet bütün imkan ve kabiliyetlerini kullanarak inceliyor, nasıl biridir diye. En güvenilir insanlar seçilip oraya getiriliyor. Bakın darbe gecesi Cumhurbaşkanının infazını yapacak ekibe lojistik destek sağlamak için gün boyu Cumhurbaşkanının yerini araştırıyor, onun infazına yardımcı olmak için uğraş veriyor. Onun için karşı karşıya olduğumuz yapı, başka bir yapı, tam Haşhaşi bir yapı." dedi.

Bakanı Bozdağ, Sağlık-Sen İl Başkanlığının Sorgun Termal Otel'de düzenlediği İl Divan Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, FETÖ'nün yargı, emniyet ve asker içindeki teröristlerinin bu terör örgütünü istihdam eden güçlerin talimatıyla Türkiye devletini DEAŞ terör örgütüne yardım eden bir ülke gibi göstermek için hareket ettiğini belirtti.

Bir iftirayı hakikate çevirmek için yargı, polis ve jandarmayı kullanıp ülkesinin kuyusunu kazan ihanet şebekesini gördüğü zaman devletin elbette üzerine gideceğini aktaran Bozdağ, şöyle devam etti:

"Çok net söylüyorum, bu devletin içinde görev yapan herkes anayasaya, yasalara, meşru görevde üstünde olanlara uyacak, onların dışında hiç kimsenin emirlerini yerine getirmeyecektir. Hepimiz farklı görüşlerde, farklı anlayışlarda olabiliriz. Farklı farklı gruplara mensup olabiliriz ama kamu görevi yaparken mensup olduğumuz grubun menfaati değil, hizmet ettiğimiz devletin ve milletin menfaatini gözeteceğiz. Böyle yaparsak bu devlet büyük olur, milletimiz daha güçlü olur. Yaptığımız işler daha güzel olur."

"Vatandaşın üzerine tankı sürüyorsun alçak herif, neden haberin yok?" diye soran Bozdağ, şunları kaydetti:

"Türk bayraklarını almış insanlar sokaklarda, sen tankı insanların üzerine sürüyorsun. Nerede görülmüş, teröristler Türk bayraklarıyla sokaklarda yürüyor. Sen gidiyorsun, Meclis'i bombalıyorsun, ‘Teröristler varmış da onu bombalıyorum.’ Nerede görülmüş Meclis'te teröristler var? Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni bombalıyorsun, Özel Harekatı jetlerle bombalıyorsun, ‘Teröristlerle mücadele ediyorum’. Ne zamandan beri Türk Özel Harekatı terörist olmuştur? Milletin aklıyla alay ediyorlar. Herkesin cebinde telefon var. Darbe teşebbüsünün olduğu haberleri geçiyor, televizyonlar veriyor ama bu darbeciler öyle ahmak ki hiçbirinden haberi yok. Milletin aklıyla alay ediyorlar. FETÖ bunların akıllarını uyuşturmuş ama herkesin aklının uyuşuk olduğunu zannediyorlar. Milletin aklıyla alay ederek iş yapacaklarını düşünüyorlar. Öyle bir şey yok.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.