Acun Ilıcalı’nın yılbaşı konukları belli oldu 'O Ses Türkiye gümbür gümbür geliyor'

Acun Ilıcalı’nın yılbaşı konukları belli oldu 'O Ses Türkiye gümbür gümbür geliyor'
Yılbaşının vazgeçilmez programlarından biri haline gelen O ses Türkiye yılbaşı programının konuk isimleri belli olmaya başladı.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8’in yapımcı koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye programı uzun yıllar televizyon ekranlarında seyircisine müzik ziyafeti verdi.

Her yılbaşında farklı konuklarla ekranlara gelen O Ses Türkiye, bu yılda ekran başındaki izleyicilere eğlenceli dakikalar sunmaya hazırlanıyor.

229348-xmud5fnoas.jpg

Yılbaşında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yapacağı programın özel bölümünde jüri koltuğunda yer alacak isimler ve katılacak konukların isimleri belli olmaya başladı.

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında jüri koltuğunda Muhteşem Yüzyıl dizsinde canlandırdığı Hürrem karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Meryem Uzerli oturacak.

meryem-uzerli.jpg

KONUK İSİMLERİ KONUŞULMAYA BAŞLADI

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında yer alacak konuk isimler de merak edilenler arasında yer alıyor.

Yılbaşı gecesi TV8 ekranlarında yayımlanacak özel bölümde sosyal medya bazı isimler konuşulmaya başladı.

ytu-1671610085.png

Sosyal medyada Televizyon Dünyası adlı yüksek takipçisi bulunan bir hesabın gönderisinde 31 Aralık O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına konuk olacak bazı isimler paylaşıldı.

Söz konusu paylaşımda Yılbaşı gecesi O Ses Türkiye’de şarkı söyleyecek isimler arasında Ceren Karakoç, Buse Meral, Lohusa filmi oyuncuları, Devrim Özkan ve Özgü Kaya’nın yer alacağı iddia edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.