Acun Ilıcalı Survivor'a katılacağını duyurmuştu Turabi Çamkıran neden yarışmadan çekildi?

Acun Ilıcalı Survivor'a katılacağını duyurmuştu Turabi Çamkıran neden yarışmadan çekildi?
Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor'ın en çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Turabi'nin yarışmanın yeni sezonunda ekranlarda olması bekleniyordu ancak i Çamkıran önceki akşam yaptığı açıklamayla şaşırttı. İşte detaylar.

Turabi Çamkıran; başarılı parkur performansı, rakipleriyle yaşadığı sansasyonel tartışmalar ve renkli karakteriyle Survivor tarihinin en çok gündem olan yarışmacılarından biri olarak ön plana çıkıyordu. Acun Ilıcalı'nın Survivor'a katılacağını Çamkıran'ın yarışmaya katılacağını duyurmasının ardından sosyal medyada yer yerinden oynadı.Ancak gelin görün ki Çamkıran önceki akşam yaptığı açıklamayla sevenlerini üzdü.

3 KEZ ŞAMPİYON OLMAK İÇİN ALL STAR'A GELİYOR

Survivor tarihinin efsane ismi Turabi 3. kez şampiyon olmak için All Star'a geliyor. MTV'de katıldığı programda da birinci olarak bizi gururlandıran Turabi'nin bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum.

'SAĞLIĞIM EL VERMİYOR'

Survivor'ın daha önceki sezonlarında başarılı performans gösteren Turabi, All Star 2023'e katılamayacağını takipçileriyle; ''"Rahatsızlığımın nedenini sorup duruyorsunuz arkadaşlar. Anlatayım. The Challenge yarışmasını kazanıp Hollywood sektörüne girince gizli ve çok güçlü bir yapının dikkatini çektim. Hatta Facebook'ta gördüğüm bi habere göre Cem Yılmaz ve Tarkan da bu yapının üyelerinden. Bana, aralarına katılmam karşılığı Beverly Hills'te lüks bir villa, 100 milyon dolar nakit para ve Hollywood'ta senede en az bir yüksek bütçeli filmde başrol teklif ettiler.Hiç düşünmeden teklifi kabul ettim. Ama karşılığında sadakatimi ölçmek için köpeğimin canını almam gerektiğini söylediler. Hemen teklifi reddettim. Sonrasında da suikast girişiminde bulundular ama başarısız oldular. Halen deniyorlar ama dostlarım sayesinde çok şükür hayatta kalmaya devam ediyorum. Uzun lafın kısası İlluminati'nin suikast girişimi sonucu bu hale geldim. Maalesef Survivor All Star2024 'e sağlığım yetişmeyecek. Şimdiden yarışmacılara bu efsane sezonda başarılar dilerim. Sakatsız, belasız güzel bir sezon geçirirler umarım. İnanmayın. Şaka, yok İlluminati filan. İnternette her gördüğünüz her şeye inanmayın ama gelemeyeceğim. Kalın sağlıcakla" ifadeleriyle paylaştı

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.