Acun Ilıcalı o kanala ortak oluyor ‘Yüzde 50’sine talip’

Acun Ilıcalı o kanala ortak oluyor ‘Yüzde 50’sine talip’
Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, spor kanalına ortak oluyor. Ilıcalı’nın 30 milyon Euro’ya kanalın yüzde 50 hissesini alacağı öğrenildi.

Acun Medya’nın sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Alman spor kanalı Sport1’in yüzde 50’lik ortağı olmaya hazırlanıyor. Ilıcalı, kanalın hisselerinin yüzde 50’si için 30 milyon Euro ödeyecek.

FARKLI FORMATLAR DA YAYINLANACAK

Ilıcalı’nın spor kanalı Sport1’in 30 milyon Euro’ya ortağı olacağı hakkındaki açıklama, İsviçreli medya grubu Highlight Communications tarafından yapıldı. Bu sayede Ilıcalı’nın bu girişimi ortaya çıktı ve duyanların ilgisini çekti.

i.webp

Reuters'ın verdiği bilgilere göre Acun Medya’nın spor kategorisindeki realite formatındaki programları da ileride Sport1’de yayın hayatına başlayacak.

İlk olarak uyarlanması planlanan spor yarışmasının Exatlon olacağı öğrenildi.

ALMANYA VE TÜRKİYE ARASINDAKİ İLİŞKİLERİ YAPILANDIRACAK

Acun Ilıcalı’nın bu hamlesi kültürler arası bir köprü olarak görülüyor. Almanya ve Türkiye arasında oluşacak bu köprünün içerik üretimi konusunda büyük bir potansiyel ortaya koyabileceği söylendi.

acun-ilicali-toplumun-kanaat-onderleri-arastirmasinda-zirvede-yer-aldi-7gzg.webp

Almanya’nın köklü kanallarından olan Sport1 ile yenilikçi içeriklere sahip Acun Medya’nın birleşmesi yeni bir dönem olarak kabul ediliyor.

Öte yandan Sport1’in yüzde 50’sinin Acun Medya’ya satışının henüz rekabet ve medya kurumlarınca onaylanmadığı ifade edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.