Acun Ilıcalı canlı yayında ateş püskürdü! "Anadolu takımlarının kapandığını göreceğiz"

Acun Ilıcalı canlı yayında ateş püskürdü! "Anadolu takımlarının kapandığını göreceğiz"
Ünlü televizyoncu ve İngiltere ekiplerinden Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, Türk futbolu ve korsan yayınların futbol kulüplerine verdiği büyük zararlar hakkında konuştu. İşte haberin detayları…

Mehmet Emin ÖZTÜRK / KAMU SON HABER

İngiltere ekiplerinden Hull City'yi bir süre önce satın alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Türk futbolundaki kaçak yayın sorunu ve bu sorunun futbol kulüplerine verdiği zararlar hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı, televizyonda canlı yayın yapan Beyaz Futbol programına telefonla bağlanarak, “Kaçak yayın Türk futbolunu öldürülüyor. Anadolu takımları canlı yayın gelirleriyle transfer yapıyor ve canlı yayın gelirleri ciddi oranda düştü. Anadolu takımlarının en büyük gelir kaynağıdır bu. Canlı yayını da korsana kaptırdık.

Anadolu takımının kasasına para girmiyor. Anadolu takımları maalesef şu anda eski ekonomilerinin 5'te 1'ine düştüler. Büyükler %30, %40 kaybetti. Anadolu takımı %90 kaybetti. Türk futbolunda bundan sonra birçok Anadolu takımlarının kapandığını göreceğiz. Naklen yayın gelirleri buharlaştı.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.