A Millilerin kamp programı belli oldu

A Millilerin kamp programı belli oldu
A milli Futbol Takımımızın EURO 2024 kamp programı belli oldu. İşte haberin detayları…

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, bugün (14 Kasım) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayan ay-yıldızlı ekip, ilk idmanını saat 16.00'da başlayacak.

BERLİN PROGRAMI

A Milli Takım kafilesi, 16 Kasım Perşembe günü saat 16.00'da Almanya'nın başkenti Berlin'e gidecek. Ay-yıldızlı ekibin teknik direktörü Vincenzo Montella ve bir futbolcu, 17 Kasım Cuma günü Türkiye saat ile 18.15'te Almanya maçının oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Ay-yıldızlılar, maç öncesindeki resmi idmanını toplantının ardından Türkiye saati ile 19.00'da statta gerçekleştirecek.

Almanya-Türkiye müsabakası, 18 Kasım Cumartesi günü Türkiye saati ile 22.45'te başlayacak.

GALLER PROGRAMI

A Milli Takım, Galler ile oynayacağı EURO 2024 Elemeleri D Grubu maçı için 19 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 18.30'da Berlin'den Cardiff'e geçecek.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve aday kadrodan bir oyuncu, 20 Kasım Pazartesi günü Türkiye saati ile 20.45'te maçın oynanacağı Cardiff City Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Milliler, toplantının ardından Türkiye saati ile 21.15'te statta bir yürüyüş yapacak. Bu etkinlikten medyaya 15 dakikalık görüntü alma olanağı sağlanacak.

21 Kasım Salı günü oynanacak Galler-Türkiye maçı, Türkiye saati ile 22.45'te başlayacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.