9 Mart burç yorumları 'Venüs harekete geçiyor'

9 Mart burç yorumları 'Venüs harekete geçiyor'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 9 Mart 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bu cumartesi etrafınızda bir heyecan hissedeceksiniz, muhtemelen istemeseniz bile tartışmak zorunda kalacaksınız. Ancak bu dönemde ortaya çıkan tartışmaların olumlu olduğunu da unutmamak gerekir, çünkü konumunuzu netleştirmenize ve geleceğe yönelik planlar yapmanıza olanak tanıyarak her türlü karışıklığı ortadan kaldırır. Hafta sonunun bu iki günü, yalnızca yakınınızdaki bazı kişilerin görevlerini yapmadığını düşünüyorsanız sizi biriyle karşı karşıya getirebilir ve fiziksel açıdan kendinizi fazla çalıştırmamak en iyisidir.

BOĞA

Bu günlerde iş söz konusu olduğunda biraz şey yapmak zorundasınız, yani istediğiniz her şeye sahip olmanız mümkün değil. Sorun yaratanın 2024 değil, geçmişte yaptıklarınız olduğunu unutmayın. Herkesin kendi gökyüzü vardır, bu mutlaka genel bir burçtur, ancak Pazartesi gününden itibaren Venüs'ün gücünün yardıma döneceği söylenebilir, son üç haftadır uzlaşılan bir aşk durumu en azından daha sakin bir şekilde analiz edilebilir.

Burç Nedir, Burçların Anlamları ve Tarihleri | Emay Korse

İKİZLER

Büyüyen bir isyan duygusu ve her şeyden önce büyük bir arzu, oyuna geri dönme arzusu hissetmelisiniz. Krizin en çok yaşandığı aşk ilişkileri, Pazartesi gününden itibaren yönetilmesi kolay olmayacak bir yeniden çalışma sürecine başlamak zorunda kalacak. Mart ayının ikinci yarısı herkesi daha dikkatli olmaya davet ediyor, yanınızda eğlenmekten hoşlanan biri varsa onu azarlamaktan çekinmeyecek, tavrınızı değiştireceksiniz! Bir süre anlayıştan sonra netlik talep edeceksiniz.

YENGEÇ

Her zaman büyük bir hassasiyet ve duygusallıkla yeteneklisiniz, çoğu zaman aşırıdır ve bu bazen durumları abartılı bir şekilde analiz etmeyi içerir. Çok kararlı göründüğünüzde, hatta sözlü olarak agresif göründüğünüzde, kendinizi savunmaya çalıştığınızı herkes anlamaz, gerçekte öyle olmadığınız halde yenilmez görünmek istersiniz. Küçük bir sorun aşılmaz bir dağa dönüşürse, hiçbir şeyi kontrol altında tutamama tehlikesi ortaya çıkar.

ASLAN

Bazı kişisel durumların gidişatından memnun değilsiniz ama ilerlemeniz gerekiyor. Harika bir haber almış veya yakın zamanda bir şey kazanmış olanlar bile artık biraz şaşırmış durumdalar; her şeyden önce, her şeyden çok çalışmaya zaman ayırmış olabilirler. Bunun nedeni hiçbir zaman tatmin olmamanız, bir mücadeleyi kazandığınızda hemen yeni bir hedef belirlemenizdir.

BAŞAK

Dürtüsel hareketler size pahalıya mal olabilir. Dolayısıyla çoğu kişi için düşüncelerin kelimelerle örtüşmediği veya en azından bir projenin gerçeğe dönüştürülmesinin zaman alacağı, aynı zamanda kişinin temaslarının güvenilirliğini anlaması gereken bir dönemdir. Bastırılmış aşk, sırf bir şey hakkında kendini suçlu hissettirmek için çok fazla şikayet edenlere karşı dikkatli ol.

TERAZİ

Bu hafta sonu konuşmadan önce 10'a kadar saysanız iyi olur çünkü çevrenizdeki bazı durumların üstesinden gelmek o kadar kolay olmayabilir. Aslında en karmaşık dönem, birkaç gün önce de yazdığım gibi, Ocak sonu ile Şubat başı arasında yaşanan dönemdi. Sorun yaşayan ama barışamayan çiftler için bir gerilim anı başlar. Nisan ayının ilk iki haftası oldukça hareketli geçeceği için belki de her şeyi hemen açıklığa kavuşturmak yerinde olur.

AKREP

Venüs'ün haftalarca hayatınıza soktuğu şaşkınlıklar, kişisel ve ailevi anlaşmazlıklar, hatta artık üstesinden gelinmesi gereken bir hayal kırıklığı da o kadar uzaklaşacak. Son zamanlarda strese girdin, başkalarına yardım etmek zorundaydın, şimdi manevi yardıma ihtiyacı olan sensin. Pazar yoğun bir gün olacak, iyileşmek için en iyi insanlarla birlikte olmaya çalışın.

YAY

Venüs'ün Pazartesi gününden itibaren kasvetli bir geçişe başlayacağı göz önüne alındığında, bazı sorunların derhal çözülmesi gerekiyor. Bir projeyi hayata geçirmek zorunda kalırsanız, evi düşünürseniz, çifti ilgilendiren bir farkına varırsanız ve bir aşk hikayesinde küçük anlaşmazlıklar ortaya çıkarsa veya çok uzakta olduğumuz anlar ortaya çıkarsa çılgınlık olur, 15. ve 16. bu açıdan çelişkili olacaktır. Bu nedenle yapmanız gereken ilk şey huzuru yeniden kazanmaya çalışmak, ardından bu burç insanları için her zaman sorun olan can sıkıntısını yenmektir.

Bu 3 burç için kötü günler başlıyor! Başlarını taşlara vuracaklar

OĞLAK

Sizi en çok ilgilendiren ilişkiler hakkında daha fazla bilgi edinin ve Mart ayının ikinci yarısının çok ilginç olacağını unutmayın. Şu anda deneyimlediğiniz her şey, geleceğin deneyimleri için bir nevi deneme alanıdır. Eğer çok fazla harcama olduysa biraz dikkat etmenizi öneririm, pazartesiden itibaren bazı durumlarda kemeri sıkmak gerekebilir. Bir şeylerin ters gittiğini görürseniz çok sinirlenebilirsiniz, ancak dikkatli olmanızı tavsiye ederim: çok sakin olmaya çalışmalısınız.

KOVA

Düşünme dolu bir hafta sonu geçiriyorsunuz: Aklınızda pek çok proje beliriyor, ancak bunların çoğu ancak Haziran ayından itibaren hayata geçirilebilecek. Açıkça görülüyor ki, Mart ayının sonuna doğru, daha iyisini yapmak için yararlı bir farkındalık ya da çok rastgele olan her şeyin rasyonel bir incelemesi olacak. Çok fazla hayal gücün olduğunu biliyorsun. Aşkta oyuna geri dönme olasılığı vardır. Hafta sonu cesaret getirir. Yalnızca hep aynı hayatı tekrarlayanlar ve yeni ufuklar keşfetmeyenler şaşkın kalır.

BALIK

Son birkaç gün çok yorucu geçmiş olsa da, bu hafta sonu biraz içsel huzur bulacaksınız ve bu kesinlikle aramanız gereken yeni bir denge, özellikle de yakın zamanda kişisel sorunlar yaşadıysanız, Venüs burca girmek üzere. Özellikle birkaç ay önce bir ilişkiye başladıysanız, muhtemelen önümüzdeki hafta gibi erken bir zamanda önemli bir seçim yapmak zorunda kalacaksınız. Üç ay içinde bir anlaşmayı onaylama olasılığı olan ekstra durumlarda profesyonel kitapların çalışması için seçim yapmanız gerekecektir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.