81 ilde zehir tacirlerine NARKOÇELİK-13 operasyonu düzenlendi

81 ilde zehir tacirlerine NARKOÇELİK-13 operasyonu düzenlendi
İçişleri bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, zehir tacirlerine yönelik düzenlenen NARKOÇELİK-13 operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı açıklamada, kahraman güvenlik güçlerimiz tarafından 81 ilde zehir tacirlerine yönelik başarı ile icra edilen NARKOÇELİK-13 operasyonu hakkında ayrıntıları paylaştı.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

Bakan Yerlikaya, 4.289 ekip, 14.108 personel ve 196 narkotik köpeği ile 81 ilde başarı ile icra edilen NARKOÇELİK1-3 operasyonu sonucunda, 194 zehir tacirinin kıskıvrak yakalandığını, aynı zamanda 451 kilogram uyuşturucu madde 87.000 adet uyuşturucu hapın da ele geçirildiğine değindi.

Kamuoyunda, göreve geldiği ilk günden beri suç örgütlerine, zehir tacirlerine, terörist ve terör örgütlerine ardı ardına düzenlenen operasyonlar için Ali Yerlikaya’ya olan sempati her geçen gün artmakta.

ekran-alintisi-jpg1.jpg

Suça ve suçlularla mücadele konusunda taviz göstermeyen Yerlikaya’nın bundan 3 gün önce, yani 18 Nisan tarihinde açıkladığı NARKOÇELİK-12 operasyonunda da, 268 zehir taciri ve yüzlerce kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini aktarmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.