7 yaşındaki çocuk boğulurken yüzmeye devam ettiler

7 yaşındaki çocuk boğulurken yüzmeye devam ettiler
Bir apartmanın havuzunda yüzmeye giden 7 yaşındaki çocuk boğulma tehlikesi yaşadı. Emerson ismindeki çocuğun boğulduğunu fark eden iki çocuk ona yardımcı olmak için havuza atladı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Michigan eyaletinin Fenton bölgesindeki bir apartmanın havuzunda kollukları kolundan çıkan 7 yaşındaki Emerson başını suyun üzerinde tutmakta zorlandı. Mynet'te yer alan habere göre, çevresinde yüzen hiçbir yetişkin çocuğun boğulduğunu fark etmedi ve Emerson kurtarılmadan önce tam bir dakika boyunca suyun altında kaldı. Yetişkinler yanından yüzerek geçtikten sonra Emerson suda oynayan diğer iki çocuk tarafından kurtarıldı.

KİMSENİN FARK ETMEDİĞİNİ ONLAR GÖRDÜ

1.png

Diğer çocuklar tarafından sudan çıkartılan Emerson su öksürmeye başladı ve ambulans gelene kadar kalp masajı yapıldı. Acilen hastaneye kaldırılan Emerson 36 saat süren tedavinin ardından taburcu edildi.

Çocuğun annesi Sylese Roche, “12 ve 8 yaşındaki iki çocuk oğlumun hayatını kurtardı. Çoğu kahraman pelerin giymez ve bu çocuklar da öyle. Onlar olmasaydı oğlum hayatta olmayacaktı. Sudan ilk çıktığında morarmıştı ve nefes alamıyordu. Onu öyle görünce gerçekten çok korktum” dedi.

2.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.