7 yaşındaki çocuğa motosikletli çarpıp kaçtı

7 yaşındaki çocuğa motosikletli çarpıp kaçtı
Isparta'da bisikletiyle ekmek almaya giden 7 yaşındaki Yiğit Efe Sezer'e ters yönde seyreden motosikletli çarpıp, kaçtı.

Olay, dün akşam saatlerinde Pirimehmet Mahallesi 1714 Sokak'ta gerçekleşti. Henüz kimliği tespit edilemeyen bir sürücü, ters yönde ilerleyen motosikletiyle Yiğit Efe Sezer'in kullandığı bisiklete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bisiklet ve motosiklet devrildi ve Yiğit Efe Sezer yola savruldu, yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Yiğit Efe Sezer, tedavi için Isparta Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Ailenin şikayeti üzerine, kaçan motosiklet sürücüsünün yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Kaza anı, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yolun sağ tarafında ilerleyen bisikletli Yiğit Efe Sezer'e, ters yönde hızla giden motosiklet sürücüsünün çarptığı anlar net bir şekilde görülebiliyor. Çarpmanın etkisiyle Yiğit Efe Sezer ve motosiklet sürücüsü yola savruluyor. Görüntülerde, motosiklet sürücüsünün kaza sonrası bir süre olay yerinde kaldığı ve Yiğit Efe Sezer'e yardım ettiği görülüyor. Daha sonra çevrede toplanan kişilerin çocuğu bir iş yerine götürdüğü ve motosiklet sürücüsünün ise kısa süre sonra olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.