5000 TL’lik Son Dakika Açıklaması PTT’den Geldi!

5000 TL’lik Son Dakika Açıklaması PTT’den Geldi!
PTT acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haberi duyurdu. PTT AktifBank ile yaptığı anlaşmayla milyonlarca vatandaşı rahatlatacak kampanyayı duyurdu. İşte 5000 TL için şartlar

5000 TL’lik Son Dakika Açıklaması PTT’den Geldi!

Ekonomik sıkıntı çeken vatandaşları rahatlatacak haber PTT’den geldi. Kişiler acil nakit ihtiyaçları konusunda bankanın yüksek faizlerini kabul etmek zorunda kalmaktadır. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar PTT üzerinden başvuru yapabilecekler.

PTT BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Aktif Bank ile PTT iş birliği ile beraber acil nakit para ihtiyacı olan kişiler büyük oranda rahatlık sağlayacak. Bu sayede kişiler T.C. kimlik numaraları ile birlikte PTT şubelerine giderek beklemeden acil nakit para kullanabilecekler. Üstelik bunun için bir faiz uygulaması yapılmayacak ve isteyen kişiler 36 ay vade seçenekleri ile birlikte 3 aylık erteleme ödemeleri yapılıyor. Faizsiz olarak bu kampanya 5000 TL nakit para sağlanıyor.

PTT üzerinden 5000 TL nakit ihtiyacı olan kişiler en yakın PTT şubelerine giderek T.C. kimlikleri ile birlikte başvurmaları yetecek. Dakikalar içerisinde kişiler kısa bir işlemle başvuru yapabilecekler. İşlemleriniz tamamlandıktan sonra nakit ödemeleriniz anında gerçekleşerek. Kişiler faizsiz olarak aldığı için çalışma zorunluluğu da bulunmuyor.

DESTEK ÖDEMELERİNİN ŞARTLARI BELLİ OLDU

PTT tarafından verilen faizsiz ve taksit imkanı olan kredilerle beraber hiçbir evrak istenmiyor. Maaş bordrosu, kefil bilgisi, gelir belgesi gibi evraklar istenmeyecek. Kişiler 5000 TL destek ödemesinden faydalanmak istediği zaman söz konusu ödemeleri 36 ay varan vadelendirme ile beraber krediye benzer seçenekleriyle 3 ay ödeme ertelemesi yapabilecek. Bununla birlikte çalışma bilgisi, kefil bilgisi gibi şartlar istenmiyor ve acil nakit desteği konusunda belirtilen şartlar 18 yaşından büyük olmak ve T.C. vatandaşı olmak yeterli.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.