5 gün içinde hesabınızda başvuran herkese 5 Bin TL

5 gün içinde hesabınızda başvuran herkese 5 Bin TL
Emekli olan kişilere 5000 TL'ye kadar ödeme yapılacak. Detaylar belli oldu. Başvurular bugün başladı. İşte ayrıntılar...

Başvuran herkese 5 Bin TL! Bugün başladı

 5 gün içinde müracaat yapacak olan kişiler ise düşük faiz oranları ile işlem yapacak. Emekli maaşı almış olduğunuz hesap üzerinden yapacağınız müracaat ile beraber 36 ay vadeye kadar ve belirtilen faiz oranları ile nakit kredi kullanabileceksiniz. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde başlatılan bu kampanya sonrasında diğer kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de hemen kredi kullanabileceksiniz.

Kamu bankaları haricinde özel bankalar ile beraber de işbirliği yapan bu kredi kampanyası 5000 TL'ye kadar emekli olan yurttaşlara 5 gün içinde hemen ödemeyi yatıracak. 5000 TL kullanacak olan kişiler isterse İhtiyaç Kredisi olarak müracaat yapabilir isterlerse de kredili mevduat hesabı olarak artı para hesabına yükleyebilir.

Ziraat Bankası bu konu ile alakalı yaptığı açıklamada emekli maaşını kendi banka şubelerinden alan yurttaşlara 5000 TL'ye kadar hem artı para hem de acil durumlarda kullanacakları 36 ay vadeli Kredi vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası banka şubeleri üzerinden kimliğiniz ile beraber müracaat yapabileceğiniz bu nakit kampanyasına ayrıca bankanın fotoğrafı web sitesi üzerinden ya da bankadaki hesabınız üzerinden almış olduğunuz internet şifresi ile beraber Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden müracaat yapabileceksiniz.

Ziraat Bankası haricinde diğer kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de arzu ettiğiniz koşullarda nakit kampanyasına katılabilir ve sonucunu hemen öğrenebilirsiniz. Bu bankalardan işlem yapmak isteyen kişiler bankaların müşterisi olması koşulu ile kredi puanı uygun olması halinde onay alabilir. 

Özel bankalar arasında İş Bankası Yapı Kredi Bankası Denizbank ve Akbank yapmış olduğu duyuru ile beraber kendi bankaların mobil uygulamaları üzerinden emekli olan kişilere 5000 TL ödeme vereceğini duyurdu. Emekli maaşı almış olduğunuz banka üzerinden alacağınız internet bankacılığı şifresi ile beraber 7gün 24saat bankanın kendi uygulaması üzerinden kredili mevduat hesabı müracaatsu ya da ihtiyaç kredisi müracaatsu yapabiliyorsunuz. 5000 TL ödeme alacak olan emekliler artı para kullanırsa bu parayı geri ödemesi 12 ay vadeli olacak ihtiyaç kredisi kullanırsa ise 36 ay vadeye kadar geri ödeyecektir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.