5 evi havuzlarıyla birlikte çaldılar! Akıl almaz olay!

5 evi havuzlarıyla birlikte çaldılar! Akıl almaz olay!
5 havuzlu bungalov evi çaldılar.

Çatalca'da, bir projenin parçası olarak yapılan 5 havuzlu bungalov, bir alacak verecek meselesi nedeniyle hırsızlıkla çalındı.

Bungalovlar, peyzaj düzenlemeleri yapıldıktan kısa bir süre sonra tatil sitesi modülüne göre planlanıp satıldı. 5 komşu, evlerine yerleşti ve bahçelerini düzenledi. Ancak, iddiaya göre, bir komşu olan Yahya Kemal Yaman, siteyi yapan kişiyle alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştıktan sonra bir gece siteye girip 5 bungalovu havuzlarıyla birlikte çaldı.

ekran-goruntusu-2024-05-05-115343.pngEv sahipleri birkaç gün sonra bungalovlarına gittiğinde sadece çakıl taşlarının kaldığını gördü.

Ev sahipleri jandarmaya şikayette bulunurken, hırsızlıkla ilgili incelemelerde bulundu.

Ev sahibi Enis Onat, yaşadıkları durumu şu sözlerle anlattı: "Burayı yaklaşık 1 sene önce almıştım. Beş ev olan butik bir siteydi ve çok güzel bir konseptti. Bir gün komşularımdan birisi beni arayarak evlerin söküldüğünü söyledi.

ekran-goruntusu-2024-05-05-115349.pngBiz gelip baktığımızda havuzların tesisatlarına kadar çalındığını gördük. Buraya vinçler, kamyonlar getirmişler ve bu şekilde çalmışlar. Bu işi yapanlardan birisi buradaki hissedarlardan biri."

Diğer ev sahibi Cahit Üçüncü ise yaşadığı şoku şu sözlerle ifade etti: "Biz ilk duyduk ve satın aldık. Bir site içerisinde çevre düzenlemesi yapılmış gayet güzel bir alandı. Ben gördüğümde şok oldum, hiçbir şey kalmamış."

ekran-goruntusu-2024-05-05-115357.pngJandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

ekran-goruntusu-2024-05-05-115406.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.