5 bin TL'den ihaleye çıkacak O ilde sudan ucuz arsa satılıyor

5 bin TL'den ihaleye çıkacak O ilde sudan ucuz arsa satılıyor
Milli Emlak, hazine arazilerini, arsa ve tarlaları düşük fiyatlarda satışa çıkarıyor. İşte tüm detaylar...

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan hazine arazileri, arsa ve tarlalar uygun fiyatlara alıcı bekliyor. 5 bin TL’den başlayan fiyatlarda satılık arsa bulunuyor.

Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan ilanlarda 36 ilde birçok arsa fiyatları dikkat çekiyor. Mülkiyeti devlete ve hazineye ait olan araziler sahiplerini bekliyor.

Konya Beyşehir’de 5 bin TL ihale tutarıyla bir arsa satışa sunuldu. 8 Aralık Cuma saat 10.15’de ihalesi gerçekleşecek.

sagasgasg.jpg

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden arsa ilanlarına ulaşılabilir. Site üzerinde arsalara tıklayarak detaylar kısmında inceleyebilirsiniz.

Bu kısımda ilanın; ihale tarihi, ihale şartları, ihale bedeli ve ihaleyi gerçekleştirecek olan il ve ilçe Milli Emlak Genel Müdürlüğü iletişim bilgilerine ulaşılıyor.

Belirtilen tarihler arasında ihale yolu ile en yüksek teklifi veren kişi arsaya sahip olacak. Taşınmazların satışlarında isteyen kişiler peşin ödeme yapabilir. Diğer seçenek olarak ta 1 peşin olmak üzere toplamda 24 ay taksit imkanı. Taşınmazlar için KDV muafiyeti ve 5 sene emlak vergisi muafiyeti gibi olanakları sağlıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.