400'den fazla kişinin öldüğü kazada şoke eden iddia

400'den fazla kişinin öldüğü kazada şoke eden iddia
Hindistan'da meydana gelen ve 400';den fazla kişini yaşamını yitirdiği kaza ile ilgili korkunç bir iddia ortaya çıktı. Kazanın sebebinin insanların tren yoluna dışkılaması olduğu öne sürüldü.

Hindistan'ın 20 yıldan uzun süredir gördüğü en büyük tren kazasında şu ana kadar en az 400'den kişi hayatını kaybetti, binden fazla kişiyse yaralandı.

Cuma günü ülkenin doğusundaki Orissa eyaletinde gerçekleşen kazaya üç tren karışmıştı. Kolkata'dan Chennai'ye giden yolcu treni Coromandel Ekspres, tam ters güzergahta Bengaluru'dan Kolkata'ya giden Yesvantpur-Howrah ve raylarda sabit bekleyen bir yük treni.

h1.jpg

Oda tv'deki habere göre, kazayla ilgili yürütülen soruşturmadan elde edilen veriler kazanın nasıl gerçekleştiğine ilişkin de bazı gerçekleri gözler önüne serdi.

Hükümet yetkilileri trenlerin raydan çıkmasının nedeninin, insanların tren raylarına dışkılarını yapması olduğunu öne sürdü.

h2.jpg

Rayların ve kenarlarındaki taşların belli bir boşluğunun olması gerektiği ve trenlerin geçerken bu taşlardaki boşluğu hayati önem taşıdığını ancak insan dışkısının bir boşluğu doldurarak taşların hareketini engellediği belirtiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.