28 Şubat burç yorumları ‘İş için uğurlu günler geliyor’

28 Şubat burç yorumları ‘İş için uğurlu günler geliyor’
Yıldızlar sizin için neler fısıldıyor? Paolo Fox’un burç yorumlarına kulak verin: 28 Şubat 2024 Çarşamba günü için aşk, kariyer, sağlık ve talih konularında hangi sürprizler sizi bekliyor? Her burç için astrolojik rehberiniz hazır.

KOÇ BURCU

Bu hafta Koç burçları için iyileşme zamanı. Özellikle başlangıçta romantik ilişkiler açısından pek de iyi gitmeyen Şubat ayına veda edelim; bu, Mart’ta da mutlaka olumsuz insanlarla tanışacağınız anlamına gelmez. Tanıştığınız kişilerle ya da ilişkide olduğunuz kişilerle ister kişisel, ister fiziksel olsun o kadar çok sorun yaşanmış ki, birbirinize karşı eskisi kadar ilginiz kalmamış olabilir.

Ancak şimdi güzel bir duygu geri dönüyor: Mart, buluşmaların, önemli ilişkilerin olduğu kurtuluş ayı olacak. Birçoğunuz nihayet küçük veya büyük iş sorunlarını çözebileceksiniz veya baharda güzel planlar yapmak için sizin kadar güçlü biriyle güçlerinizi birleştirebileceksiniz.

BOĞA BURCU

Ya iyi değilsiniz ve iyileşmeniz gerekiyor ya da bir şekilde çözmeye çalışmanız gereken sorunlar var. Şubat ayının ilk iki haftasının hoşgörü haftası olacağını, daha sonra 16'sından itibaren tatminsizliğin başlayacağını ve kimsenin vazgeçilmez olmadığını değerlendireceğinizi ve uzaklaşacağınızı daha önce de söylemiştik.

Olması gerektiği gibi sakinliğin ardından fırtına gelir. Venüs ve Mars'ın karşıt açısı tam da bu tutumu getiriyor. Bu yüzden uzun süre sessizliğini koruyan Boğa’lar artık konuşup eteğindeki taşları dökecek.

astroloji3.jpg

İKİZLER BURCU

Yılın başından itibaren aşkta sizi zorlayan pek çok şey yaşanmış olabilir ama artık kaderin dizginleri sizin elinizde. Şu anda Mart ayının ilk on gününü vurgulamak gerekiyor çünkü ilginç detaylar ortaya çıkabilir.

Bir aşktan vazgeçmiş veya bir ayrılık yaşayan İkizler burçları haftanın bu bölümünde yeni adımlar atabilir. Olumlu Merkür iyi duygular verir. Bu sıralar fiziksel olarak gücünüz düşük. Çok fazla hareket etmek zorunda kalıp veya geç saatlere kadar oturup erken yatmamış olabilirsiniz. Düşüncelerinizi de dizginleyip biraz dinlenin.

YENGEÇ BURCU

Önemli bir durum yaşayabilirsiniz. Ancak biraz daha dikkatli olmanızda yarar var. Çünkü dikkat dağınıklığı veya güvensizlik bu sabah tartışmaların yaşanması riskini gündeme getirebilir. Öğleden sonra her şey daha iyi devam edebilir.

Bankada paranız varsa daha dikkatli değerlendirmelisiniz. Özellikle kendi işi olanların dikkatli olması gerekiyor. Çünkü önümüzdeki iki hafta boyunca mali açıdan zorda kalınabilir, hayat pahalılığı gündeme gelebilir.

2024’ün ilerleyen dönemlerinde büyük bir aydınlık Yengeç’leri bekliyor, iyi beklentiler olabilir ve alınacak bazı önemli kararlar olabilir.

yengec-burcu.jpg

ASLAN

Duygularınız her zaman meşgul olmanızı etkiliyor ve hep en önde olmak istiyorsunuz. Mükemmeliyetçi yapınız Şubat’ta, özellikle son iki haftada duygularınızı destekledi ve mücadeleci yapınız kazanma arzusuyla dolup taşıyor. Ama dikkat, hırsınıza yenik düşmeyin, çünkü yükselmek için biraz zaman gerekiyor.

İş fırsatları için yılın ikinci yarısını göz önünde bulundurarak planlar yapabilirsiniz. Bir şeylerin biraz daha üzerinde çalışılarak iyileştirilmesi gerekiyor. Özellikle yakın zamanda iş kurduysanız kişisel olarak çok fazla şüpheniz var. Aşk ise hayatınızın rüzgarına kalmış, şu dönemde bazen fırtınalar esebilir.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

BAŞAK BURCU

Şubat ayı mükemmel başlamıştı ancak şimdi bazı sorunlar olabilir. Her şeyi açıkça görmek isteyen Başak burçları, bazen doğruyu başkalarından göremeyebilirler. İş yerinizde bazı projeler istediğiniz gibi gitmiyorsa, her şeyi bir gecede değiştirmeye karar verebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Şubat ayının başında kendinizi ihtiyatlı bir sessizliğe adamıştınız. Ancak bazı konular artık gündeme geliyor ve bugünlerde kararlı ve sert bir tutuma sahip olmalısınız.

Elinizden geleni yaptıysanız dengeyi koruyun. Burcunuz için yeni ay özel duygularınızı açığa çıkarıyor. Aşk konusunda yarım kalan bazı şeyleri netleştirmeniz mümkün olacak.

AKREP

akrep.jpg

İşlerin istediğiniz gibi gitmediğini gördüğünüzde sabrınız yaşabilir. Birinin hata yaptığını düşünüyor olabilirsiniz. Bu nedenle aşkta eski kırgınlıklarınız, çözülmemiş gerilimler varsa aşırıya kaçmamalısınız. Kendinizi ifade ederken abartmanız tehlikeli olabilir ve sorunları beraberinde getirebilir. Aslında bazı durumlarda kendinizi biraz fazla tepkisel bir şekilde ifade ederseniz, haklı olsanız bile otomatik olarak haksız duruma düşebilirsiniz.

YAY BURCU

Venüs, bugün için Yay burçlarına olumlu hava sunuyor. Kendi işi olanlar artık ilerleyebilir, kaybedilen zaman telafi edilebilir. Mayıs ayına kadar sözleşme ve iş değiştirme yapılabilir. Bu sürecin iyi değerlendirilmesi Yaylar için önemli.

Önemli toplantılar açısından Mart ayından itibaren yoğun olabilirsiniz. Muhtemelen artık bir yenilenmeyi düşünebilirsiniz, hangi yöne gideceğinize karar vermelisiniz. İşbirliklerinizi veya çevrenizdeki diğer insanları göz ardı etmeyin.

yay.jpg

OĞLAK BURCU

Ay iki gün boyunca ters yönde bulunuyordu. Bu, sizin gibi yaratıcı ve inatçı bir burcu durduramaz ancak sabahları biraz dikkatli olmalısınız. Ayrıca yoğun bir dönemden çıktığınız için de genel anlamda dikkatli olmak gerekiyor. Şu sıralar biraz huzur bulmak isteyebilirsiniz.

11 Mart'tan itibaren olumlu bir Venüs'le karşılaşacağız. Hem aşkta hem de işte gerçekten kaderinizin mimarı olabilirsiniz.

KOVA BURCU

Yeni duygular yaşamak ister misiniz? Bu yılın küçük ve büyük devrimlerin yılı olduğunu bir kez daha hatırlatalım. İş yerinde veya okulda, yenilikler ve değişiklikler gelebilir.

Bir iş konusunda kararsızlıklarınız olabilir. Risk almayı, farklı şeyler denemeyi seviyorsunuz ama hata yapmaktan korkuyorsunuz. Belki biraz cesaret gerekebilir.

Uzun süredir birlikteliğinizin olduğu özel biri varsa ayrılmak istediğiniz bir dönemde olabilirsiniz veya partnerinize yeni bir şeyler teklif edebilirsiniz. Çok monoton bir insanla karşı karşıyaysanız buna bir çare bulmanız gerekecek. Hayal gücünüzü kullanabilir, monoton ilişkinizi canlandırabilirsiniz.

burclarrf.jpg

BALIK BURCU

Bugünleri kaçırmamalısınız çünkü Mart ayı güzel fırsatların ayı olacak. Güneş'in zaten Balık’ta olduğu, Venüs'ün 11'inci Pazartesi günü geleceği ve Jüpiter'in fayda sağlamak için mümkün olan her şeyi yaptığını unutmamalısınız. Bıraktıkları işe geri dönen Balıklar olabilir, Mayıs ayından önce bir işi almak için çabalamak zorunda olabilirsiniz. Güvenceye sahibi olmak ve sınırları fazla zorlamamak daha iyi olabilir. Yani eğer yapabiliyorsanız Mayıs ayına kadar bir anlaşma imzalayın.

Bu dönemde duygular ivme kazanıyor, bu nedenle Mart ayına kadar birbirini her zaman seven çiftler de harika bir seçim yapabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.