2021 İSMEK kurs kayıtları ne zaman başlıyor?

2021 İSMEK kurs kayıtları ne zaman başlıyor?
İstanbul’da yaşayanlar tarafından merakla beklenen 2021 İSMEK kurs kayıtlarının ne zaman başlayacağı araştırılıyor. 2021 İSMEK Kurs kayıtları tarihi ne zaman başlayacak.

2021 İSMEK kurs kayıtları ne zaman başlıyor?

Kayıt süreci içerisinde yer alanlar için İSMEK kursları ne zaman başlıyor sorusu da gündeme geliyor.
İSMEK kursları için heyecanlı bekleyiş başladı. İSMEK tarafından son yapılan duyuruda Eylül ayı sonunda başlaması planlanan yüz yüze eğitimler için hazırlıkların devam ettiği ifade edilmişti. İSMEK kayıt sürecine dahil olacak vatandaşlar 2021 İSMEK kurs kayıtlarının ne zaman başlayacağı merak etmekte.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İSMEK), insanların genel eğitim ihtiyaçlarına cevap verebilecek, mesleki becerilerini geliştirmek için bu yönde çalışmalarını halen yürütmektedir.

2021 İSMEK Kurs Kayıtları Ne Zaman Başlayacak?
İSMEK Kursları için duyuru, resmi internet site üzerinden yapılacak. Daha önce yapılan eğitmen alımı duyurusunda, "İSMEK'te Eylül ayı sonunda başlaması planlanan yüz yüze eğitimler için hazırlıklar sürüyor" ifadesine yer verilmişti. Dolayısıyla İSMEK eğitimleri için duyurunun önümüzdeki haftalarda yapılması bekleniyor. Ancak uzaktan eğitim almak isteyen kursiyerler ise aşağıdaki adımlar üzerinden kayıt yaparak adımları tamamlayabilecek.

1. İBB İSMEK Uzaktan Eğitim Merkezinin verdiği eğitimlerden yararlanmak istiyorsanız uzem.ibb.gov.tr web sitesi üzerinden kayıt olmak istediğiniz eğitim sayfasındaki "EĞİTİM KAYIT" butonuna tıklayanız.
2. Karşınıza çıkan İSMEK kursiyer giriş sayfasına T.C. kimlik numaranız ve doğum tarihiniz ile giriş yapanız.
3. İsmek Kursiyer Sistemine daha önce kaydolmadıysanız KVKK metinlerini okuyarak onayladıktan sonra kursiyer bilgi formunu doldurunuz.
5. Program tercihi sayfasından seçtiğiniz eğitim adının ve bilgilerinin bulunduğu alandaki "SEÇ" düğmesine tıklayınız.
6. Karşınıza çıkan "Program Tercihi Sihirbaz Paneli" üzerindeki program tercih etme sebeplerinizden birini seçerek kayıt onayınızı verebilirsiniz.
7. Kaydınızı onayladıktan sonra 24 saat içerisinde telefonunuza SMS ile kullanıcı adı şifreniz gönderilecektir.
8. Kaydolduğunuz eğitime uzem.ibb.gov.tr web sitesinin sağ üstünde yer alan "GİRİŞ" düğmesine tıklayarak veya https://uzaktanegitim.ismek.istanbul/lms/login/index.php adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.
Kursiyer İsmek Sistemi Üzerinden Eğitimlere Kayıt Olma Adımları:
1. uzem.ibb.gov.tr web sayfasının sağ üstünde yer alan "Kayıt" düğmesine tıklayarak veya kursiyer.ismek.istanbul adresinden T.C. kimlik numaranız ve doğum tarihiniz ile Kursiyer İsmek Sistemine giriş yapınız.
2. Kursiyer İsmek Sistemine daha önce kaydolmadıysanız KVKK metinlerini okuyarak onayladıktan sonra kursiyer bilgi formunu doldurunuz.
3. Eğitime kayıt olmak için Kursiyer İsmek Sisteminin web sayfasındaki menüsünde yer alan "Program Tercihi" sekmesine tıklayanız.
4.Eğitim Merkezi ve Program Tercihleri sayfasına ulaştığınızda sol tarafta yer alan programlar arama çubuğuna kayıt olmak istediğiniz eğitim adını yazınız.
5. Eğitim adının üzerine bir kez tıklayanız ve aynı alanın altında yer alan "Filtrele" düğmesine tıklayınız.
6. Seçtiğiniz eğitimin bilgilerinin yer aldığı alandaki "SEÇ" düğmesine tıklayınız.
7. Karşınıza çıkan "Program Tercihi Sihirbaz Paneli" üzerindeki program tercih etme sebeplerinizden birini seçerek kayıt onayınızı verebilirsiniz.
8. Kaydınızı onayladıktan sonra 24 saat içerisinde telefonunuza SMS ile kullanıcı adı şifreniz gönderilecektir.
9. Kaydolduğunuz eğitime uzem.ibb.gov.tr web sayfasının sağ üstünde yer alan "GİRİŞ" düğmesine tıklayarak veya https://uzaktanegitim.ismek.istanbul/lms/login/index.php adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.