2 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımızın partiye üyeliği başlamış olacak

2 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımızın partiye üyeliği başlamış olacak
Başbakan Yıldırım, "2 Mayıs'ta, Salı günü grup toplantımızı parti genel merkezinde yapacağız ve bu toplantıda da Sayın Cumhurbaşkanımızın partiye üyeliğini tekrar başlatmış olacağız." dedi.

2 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımızın partiye üyeliği başlamış olacak

Başbakan Binali Yıldırım, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Mahallesi'ndeki Mecek Camisi'nde kıldığı cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 16 Nisan'da yapılan anayasa değişikliği halk oylamasına ilişkin kesin sonuçları açıkladığı hatırlatılarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'ye üyelik sürecinin nasıl işleyeceğinin sorulması üzerine Yıldırım, "2 Mayıs'ta, salı günü grup toplantımızı parti genel merkezinde yapacağız. Bu toplantıda da Sayın Cumhurbaşkanımızın partiye üyeliğini tekrar başlatmış olacağız." ifadesini kullandı.

Yıldırım, 16 Nisan'da yapılan halk oylamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kurucusu, ilk genel başkanı olduğu AK Parti'ye tekrar üye olmasının önünde engel kalmadığını belirterek, "2 Mayıs'ta yapacağımız, genel merkezdeki toplantıda Sayın Kurucu Genel Başkanımız ve liderimiz, Cumhurbaşkanımızın üyelik girişini yapmış olacağız. 21 Mayıs'ta da AK Parti'nin olağanüstü kongresini toplayacağız." dedi. 

Başbakan Yıldırım, açıklamalarının ardından kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.