19 Şubat burç yorumları 'Haftanın ilk günü nasıl geçecek'

19 Şubat burç yorumları 'Haftanın ilk günü nasıl geçecek'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 19 Şubat 2024 Pazartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Genel bir toparlanma ortamında, haftaya yorucu bir başlangıç ​​yapmama konusunda uyarmalıyım; bugün ve yarın arasında yapılacak çok fazla şey olması muhtemeldir ve yıldızlara dikkatlice bakarsanız, bir engel olduğunu hatırlamalısınız. , ayın başında az çok gönüllü bir duraklama ve hala biraz gergin olmak normaldir. Kaybedilen zamanı telafi etmek için zaman var, Çarşamba gününden itibaren aşkı yönetmek daha kolay olacak.

BOĞA

Artık tüm muğlak durumlara artık yeter deyip sahaya çıkabilirsiniz, eğer kahramanı olduğunuz bir savaş varsa, onunla en iyi şekilde yüzleşme cesaretinden yoksun kalmayacaksınız. Hafta ortasında, bir şeyler yolunda gitmezse gerçekten sinirlenebileceğiniz günler olacak. Jüpiter'in burçta olduğunu unutmamak çok önemli ve bu nedenle gökyüzünde okunabilecek bu dizi cezalar ve provokasyonlar sonuçta genel durumu netleştirmek için faydalı olacaktır.

İKİZLER

Sevgi ödüllendirilir ve dostluklar ödüllendirilir. Burada, burcun geniş ve iyimser kalan doğasına ihanet ederek çeşitli nedenlerle kendilerini kapatan insanlara seslenmek istiyorum. Artık konuşma, güvenme, kendini en iyi şekilde ifade etme isteği olur, aşkta açıklık arzusu artar. Bu dönemde ilişki sorunları yaşayanlar, tüm iyi yönlerini devreye sokmaya çalışmalıdır çünkü yaşanan zorluklardan bahsederek ve bunları karşılaştırarak işlerin nasıl olduğunu anlamak mümkün olacaktır. Kendinizi zorlamalısınız.

0-8.jpg

YENGEÇ

Ay burcunuza dokunuyor ve bugünden itibaren uygun hale gelen Güneş ile iyi açıda; son iki haftadır yaşadığınız minimum ve maksimum şüpheler aşamasını kesin olarak kapatıyor. Biraz hassas ve kararsız bir insan olduğunuz için gelecekte hala garip günlerin olması normaldir, ancak önemli değişiklik, zorluklara dahil olmak yerine zorlukları çözme yeteneğinizdedir, fikirler açık ve ben memnuniyetle karşılıyorum.

ASLAN

Tartışmalardan kaçınmaya çalışmak daha iyidir; para, vergiler veya anlaşmazlıklarla ilgili tartışmalar hâlâ devam ediyor; herkes, yaşına ve işine bağlı olarak bazı açık anlaşmazlıkları çözmek zorunda kalacak. Benim tavsiyem, herhangi bir iş değişikliğini çok dikkatli değerlendirmeniz ve ancak imzaladığınız şeye tamamen ikna olduğunuzda bir anlaşma imzalamanızdır.

BAŞAK

Cumartesi ve Pazar, iyileşmenin iki günüydü, birçok şüphe neredeyse aşıldı, ancak çözülmesi gereken bazı hesaplar var; Bugün Güneş'in karşıt açıya girdiğini ve bu nedenle yakında Satürn'le kavuşumda olacağını hatırlayalım. Bu karşıtlıklardan korkmamamız gerektiğini defalarca anlattım ama artık birçok şeyi açıklığa kavuşturmanın zamanı gelmiştir; bu nedenle, bazı insanlar size yardım etmek yerine sizi engellediyse, son birkaç gün içinde yaptığınız her şey için başkalarından takdir görmediyseniz, yalnızca yolunuzu değiştirmeyi değil, aynı zamanda sözünüzü de almayı düşünebilirsiniz!

1651026933-news-b.jpeg

TERAZİ

Detayları düşünmeyin, önemli şeyleri düşünün. Sizin de forma, görünüşe önem verdiğinizi biliyorum ama bu dönemde hem aşkta hem de iş bağlamında öze dikkat etmemiz gerekiyor. Burada yeni astral resmin burcunuz için son derece olumlu olduğu ortaya çıkıyor. Birçok yıldız, en karmaşık durumları bir gecede değiştirme gücüne sahip olmayacak, ancak hedefi düzeltmek için size yanlış olan her şeyi ayrıntılı olarak analiz etme gücü verecekler. Geçmişte yaşanan her türlü zor durum çözüme kavuşturulabilir, sorunlar gündeme gelebilir ve hatta hukuki ve mesleki açıdan söz sahibi olmanız mümkün olacaktır.

AKREP

Bu günlerde bazı sorunlardan ve aşırılıklardan kaçınmak için deneyiminizden yararlanmalısınız. Son birkaç haftadır zorluk yaşayan çiftlerden özellikle haftanın orta kısmında anlaşmazlıklardan kaçınmalarını rica ediyorum. Bir köşede oturup işlerin nasıl gittiğini gözlemlemek yerine, bir aşk hikayesinin gelişimine doğrudan katılın ve her türlü aşırı polemik veya sert tondan kaçınmaya çalışın.

YAY

Tartışmalı bir hafta sonunun ardından iyimserlik geri dönüyor. Venüs'ün çok merak uyandırıcı bir geçişe başladığı da göz önüne alındığında, bu dönemde romantik ilişkiler daha fazla ağırlık kazanabilir. Elbette aşkta doyuma ulaşamayanlar kalıcı olarak yollarına devam edebilirler.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

OĞLAK

Sezgilerde eksiklik yok ama Ay'dan yorgunluğa neden olabilecek bir karşıtlık var. Çok uzun süre ayakta durmanız veya yanlış duruşlar sergilemeniz halinde oluşabilecek rahatsızlıklara karşı dikkatli olun. Bir aktiviteye konsantre olduğunuzda başka hiçbir şey düşünmezsiniz ama vücudunuza daha fazla dikkat etmelisiniz.

KOVA

Ufukların genişletilmesine ihtiyaç var, Merkür, Venüs ve Mars burçta. Belirli bir durumda iyi değilseniz, değişim arzusu zorlayıcı olacaktır. Sevme arzusu geri dönüyor, bu yüzden yalnız kalpleri etrafa bakmaya davet ediyorum çünkü artık her zamankinden daha eğlenceli karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Ayrılıktan yeni dönenler, kendilerinden tamamen vazgeçmezler, çoğu şey yanındaki kişiye bağlı olsa da sevgi dolu bir dostluk yaşamayı tercih ederler. Bu kadar önemli yıldızlarla birlikte haziran ayından itibaren bazıları birlikte yaşamaya veya evlenmeye karar verebilir.

BALIK

Bu gün geçerli bir Ay ile doğdunuz, Güneş burcunuzda geçişe başladı. İşlerin nasıl olduğunu anlamak için faydalı bir dönem. Dikkatli bir gözlemcisiniz, artık geleceğe yönelik en iyi fikirlerin neler olduğunu anlayabilirsiniz. Yeni iş anlayışları, favori projeler ve toplantılar. Son teslim tarihlerine uymak en iyisidir; bu yılın Mayıs ayına kadar bir anlaşmaya varmak, bir ittifak oluşturmak, şu anda yapılanlara dayanarak fayda sağlayacak 2024'ün ikinci yarısını mümkün olan en iyi şekilde planlamak için mümkün olan her şeyi yapmak uygun olacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.