18 Şubat burç yorumları 'Başarı ve aşk onları bekliyor'

18 Şubat burç yorumları 'Başarı ve aşk onları bekliyor'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 18 Şubat 2024 Pazar gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

18 Şubat Pazar günü yıldızlar Koç burcu için ekstra bir duygu sunuyor ve gerçekten de bu olumlu Venüs'ün aşk arzusunu geri getirmesini umuyorum. Ocak sonu ile Şubat başı arasında aşmak zorunda kaldığınız büyük sınavlar sizi olgunlaştırdı, sonunda etrafınızdaki en iyi insanların kim olduğunu ve gerçek yeteneklerinizi ortaya çıkardı.

BOĞA

Merkür, Venüs ve Mars'ın kritik açıda olduğu bu günlerde, sorunlar eve tünemek için geliyor; bu gökyüzü birçok kişiye doğrudan seçim yapma ihtiyacını işaret ediyor, gözlem aşaması bitti. Kendilerine bir süre sınırı koymayı düşünenler var: Mayıs ayına kadar belli bir sonuca ulaşamazlarsa strateji değiştirecekler ya da bir projeye dur diyecekler.

İKİZLER

Burada Ay burcunuza dokunuyor, hoşuma gidiyor çünkü yaratıcılığınızı, hayatınızda hiç eksik olmayan hayal gücünüzü artırıyor; çok yönlü ve yaratıcı bir insansınız ama bir süredir stresli durumlar yaşıyorsunuz, gününüzü birçok şeyle dolduruyorsunuz, bu yüzden sonunda cesaretinizi kaybediyor veya kafa karışıklığı içinde yaşıyorsunuz.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

Artık ayın başındaki rahatsız edici aşama yok, çokça bahsettiğim gezegensel karşıtlıklar artık daha az yoğun, hatta 16'sından itibaren daha da yoğun; verimli görüşmeler, daha tutkulu aşklar, işler değişiyor. Burcun altında doğan, kendi başına çalışan veya komisyonlar ve bağlantılar sayesinde para kazanabilenler, bir gelişmeye güvenebilecekler.

ASLAN

Öfkeyi heyecana dönüştürmeyin, özellikle aşk krizi yaşayanlar ya da partneriyle ilişkilerinde sorun yaşayanlar için önümüzdeki iki haftanın yorucu geçeceğini söyleyebilirim. Çalışmak karşılığını verir. Bir başarının, bir zaferin ardından şimdi baharın sonlarına doğru ne yapılması gerektiğini düşünmemiz gerekiyor.

BAŞAK

Ah evet, biraz gerginlik hissediliyor; Dün de söyledim, yorgunluk getiren olumsuz bir Ayımız var ama şunu da unutmayalım, şubat ayının ilk yarısında başarılı bir dönemden çıkıyorsunuz, komisyonla çalışsanız bile daha çok kazanabilirsiniz. Mayıs ayına kadar yeni stratejiler üzerinde çalışmak iyidir. Bazen sıkıntı yaratan şey can sıkıntısıdır, Başak burcunun hiçbir şey yapmadan nasıl duracağını bilmediğini biliyoruz ve bu yüzden şimdiden gelecek için ne yapacağınızı düşünüyorsunuz.

burclarrf.jpg

TERAZİ

Bu günlerin daha heyecan verici olmasını, şimdiye kadar zor olan her şeye son vermesini ve önümüzdeki birkaç gün içinde iyi olacak her şeyin daha da güçlenmesini gerçekten umuyorum. Büyük bir aşk ya da iş sorunu yaşayan herkesin bunu birkaç günde çözemeyeceği açıktır, ancak bu burçta daha önce olmayan yeni bir farkındalığın, bir kararlılığın olduğunu bilmek zaten çok şey var.

AKREP

Aşkla ilgili her türlü değerlendirmenin akıllıca yapılması gerekecektir çünkü aksi takdirde sadece kastetmediğiniz şeyleri söylemekle kalmaz, aynı zamanda yanlış sonuçlara varma riskiyle de karşı karşıya kalırsınız. Şu andan ay sonuna kadar kelimeleri ölçmekte zorluk çeken çiftleri davet ediyorum. Bazen sebepsiz yere bile olumsuz şeyler görme riskiyle karşı karşıya kalırsınız, kıskançlıktan uzak durmak gerekir.

YAY

Ay dün olduğu gibi bugün de karşıt konumda; ancak bu gezegenin durumları bir kenara atacak gücü yok, eğer bir şey olursa olsun bir gecikmeye, küçük bir sıkıntıya neden olabilir. Aslında genel olarak o kadar coşkulu ve dinamik bir gökyüzü ki, aşılmaz zorluklar yaratmıyor. Özellikle gün, fiziksel açıdan her zaman toparlanacak iyi bir enerji dozu olsa bile, yeniden lansmandan söz ediyor.

terazi.jpg

OĞLAK

Bu sadece önemli teklifler yapmak için doğru zaman değil, aynı zamanda bu gökyüzüne rağmen geçmişte ekilenlerin meyvesini toplayabilirsiniz. Bu ayın ilk bölümünün şimdiden büyük bir yeniden lansmanı beraberinde getirdiğini umuyorum. Kesin olan bir şey var ki, siz bir kahramansınız ve öyle kalacaksınız. İş yerinde yeni fikirler, aile şirketinde işi olanlar yenilemeyi düşünmüş, kendi işi olanlar yeni fikirlere yatırım yapıyor. Öğrenciler elbette kendilerini geliştirirlerse yaza kadar iyi bir hedefe ulaşabilirler.

KOVA

Hayatınızda tartışmalar hiçbir zaman eksik olmuyor, çünkü siz de doğal olarak aykırısınız. Artık burcunuzda birçok hızlı gezegen varken, hoş ve olumlu bir dönüşüme güvenebilirsiniz, yılın ikinci yarısında etrafınıza bakabilir, yeni bir iş veya keşfedilecek bir ilgi alanı hakkında düşünebilirsiniz. Deneyler başarılı oluyor, sanat sektöründe çalışanlara yardımcı olan o iyi dozda yaratıcılık geri dönüyor. Ve aşkı da unutmayalım, burçtaki Venüs, şu anda başlayan ilişkileri ödüllendirir ve son aylarda sorun yaşayanların anlaşmazlıklarını hafifletir.

BALIK

Ay'ın karşıt konumu günün gidişatını doğrudan etkilemiyor ancak dünden beri bir kişiyi sırf sizin tarafınızda mı değil mi diye test etmişsinizdir; kıskançlığın kontrol altında tutulması gerektiğini ve aşırı provokasyonların hiçbir sonuç vermediğini hatırlayalım, bu ay sonu işte başarı ve daha fazla fırsat getiriyor. Geçmişteki duyguların aşkta geri döndüğünü görmüyorsanız cesaretiniz kırılmasın, Mart ayı daha ilgi çekici bir ay olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.