13 Nisan burç yorumları! Bugün gökyüzü seni aşka davet ediyor

13 Nisan burç yorumları! Bugün gökyüzü seni aşka davet ediyor
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 13 Nisan 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Her halükarda harekete geçiren, heyecanlandıran bir dönem. Bu önemli gökyüzünü burcun zaten girişimci doğasına eklerseniz, risk yalnızca yanlış şeyler yapma veya belki biraz fazla hızlı hareket etme riskidir. Fiziksel kondisyona biraz daha dikkat edilmesi gerekiyor.

BOĞA

Mayıs ayı sonuna kadar, yani Jüpiter burçta olana kadar, rakibi bloke etmek ve yılın ikinci yarısında ne yapılması gerektiğini anlamak için yeterli hareket marjının olacak. Birinin hayatını kökten değiştirmek. Farklı görevler, roller, bazı plan değişiklikleri için ev, iş, birçok referans farklılık gösterecektir.

İKİZLER

Son zamanlarda yolunuza çıkan insanlardan kaçınmaya çalışırken bir yandan da bir aşk ya da arkadaşlık projesini sürdürmek iyidir. Hiçbir şey için kendinizi suçlamanıza gerek yok ama bazen ortalığı karıştırmanın doğanızda olduğunu unutmayın. Bu hafta sonu aşkta harekete geçmeyi teşvik ediyor.

YENGEÇ

Pazartesiden itibaren yıldızlar daha iyi olacak ve ardından ayın ikinci kısmı daha iyi olacak; 19'undan itibaren Güneş'in muhteşem konumuna sahip olacağız ve bu daha güçlü olmamıza yardımcı olacak. Bu hafta sonu anlaşmazlıkları körüklememeye ve yarın size yardımcı olabilecek birine karşı çıkmamaya çalışın; Partnerinizin sizi takip edip etmediğini, her zaman yanınızda olup olmadığını görmek için ara sıra aşkın iplerini elinizde tutmak istemeniz sorun değil, ancak aşırıya kaçmayın.

ASLAN

Havada bir şeylerin değiştiğini hissedebiliyorsunuz, çünkü Haziran ayından itibaren uygun bir Jüpiter'e sahip olacağımız doğru, ancak yıldızlar o kadar pragmatik ve mali değil! Bir şey daha da erken gelebilir. Dolayısıyla üzerinde çalışılacak bir projenin, ulaşılması gereken bir hedefin olması kolaydır ve bu nedenle yılın ikinci yarısının daha iyi olacağı doğruysa bunun bir planlama anı olarak kaldığını da unutmamak gerekir. Üstelik Güneş ve Venüs'ün olumlu olmasıyla artık belli bir yerde veya durumda kalamayanlar zaten bakış açılarını değiştiriyorlar. Yeni zaferler ufukta.

BAŞAK

Bugünlerde biraz iç huzuru buluyorsunuz ve bu önemli; elimizde sadece ulaşılması zor bir şeyi, belki de bir anlaşmayı temsil eden karşıt Mars var. Çoğu yaşa bağlı olsa da belli bir stres var. Genel olarak ergenliğin yaşamın en pervasız ve maceralı dönemi olduğuna, olgunluğun bağlılıkla canlandığına, altmıştan sonra ise gerilimlerden uzaklaşılıp yapılanların meyvelerinin tadına varıldığı dönemin geldiğine inanılır. Başak için durum böyle değil! Yaşamın ilk yarısı titizlik, çalışma, azim ile ilgilidir ve "delilik", kaybedecek hiçbir şeyin kalmadığı ve kafa vuruşlarının istikrarı çok fazla bozamayacağı olgunluğa ayrılmıştır.

TERAZİ

Cumartesi ve Pazar arasında şüpheler geri dönüyor, ayın ikinci yarısı daha iyi geçiyor, bazen bencilleştiğinizi duyacaksınız, öyle olmasa da; Geçmişte çok şey verdiniz ama çok az şey fark edildi çünkü hiçbir şeyin başkalarına yük oluşturmaması sizin karakterinizde var. Ancak krediniz olsa bile kendinizi sürekli borçlu hissetme riskiyle karşı karşıyasınız! Birinin sizin uzlaşmacı doğanıza alışmasını ve artık sahip olunması mümkün olmayan bir şeyi talep etmesini, yani artık sizin için değeri olmayan durumların onaylanmasını istemem. Geleceğe yönelik referansları değiştiriyorsunuz ve bu sefer sadece kendinizi dinleyeceksiniz; fırtınalı dönem göz önüne alındığında normal olan, biraz daha tartışmalı hafta sonu.

AKREP

Bu Cumartesi günü Ay'ın iyi durumda olması faydalıdır. Pazar günü Ay olumlu yönde olacak; Bu burçta doğan herkese, artık geri adım atmanın zamanı olmadığını, bir aşk teklifi ya da iş teklifi varsa mutlaka kabul etmeniz gerektiğini hatırlatmak isterim. Bu aynı zamanda haziran sonrası dönem için de geçerlidir. Bir tavsiye? Bazen adil olmayan rakiplere karşı dikkatli olun. Aslan ve Kova burcuyla duygusal bağlarda endişeler ortaya çıkabilir.

YAY

Nisan ayının bu ilk yarısının yararlı, hatta heyecan verici olduğunu ve tek riskin, bir nedenden dolayı kendi iradeleri tarafından değil, koşullar veya ilham vermeyen insanlar tarafından engellenenler tarafından yaşandığını düşünmeye devam ediyorum. Böylece evlenmek, birlikte yaşamak, iş değiştirmek isteyenler harekete geçmeye hazır, projeler yürütmek güzel; Doğru adımı atmanızı tavsiye ederim, bu hafta sonu akıl yürütme birden fazla aceleci eyleme yol açacak. İsyan ancak motive edilmiş ve iyi gerekçelendirilmişse verimli olur.

OĞLAK

Beklemeler uzun, tedirginlik var, uzaktan intikam alan bir insan olduğunuz doğru, aslında kırk yaşından sonra burçta doğan hemen hemen herkes büyük başarılara imza atıyor; ama artık beklemekten yoruldunuz, bu hafta sonu zaten dünden bu yana pek çok tartışmayı beraberinde getirdi. Belirsiz insanlardan ve size ihanet eden veya size karşı net olmayan insanlardan nefret edersiniz; Bugün ve yarın arasında telefona cevap vermekten bile kaçınabilir, sizi kızdıran insanlarla tanışabilirsiniz.

KOVA

Olumsuz duyguları içeride tutabilen bir insan değilsiniz ve risk onları biriktirmek, belki de daha sonra, doğru ya da yanlış, pek çok endişenin nedeni gibi görünen kişilere kızmak olabilir. Aşkta sağduyulu olmak ancak ilişkinin bir süredir kapalı olması durumunda gereklidir. Bu hafta sonu oldukça fazla yaratıcı enerji getirir; Bunun geçerli olduğunu düşünüyorum çünkü motive edilmiş eleştiriye ve geleceğe dair daha iyimser bir vizyona olanak sağlıyor.

BALIK

Mart ayından bu yana Venüs haftalarca burcunuzda kaldı, o zamandan beri kalbinizde bir şeyler kaldı. Çalışma koşullarınızı açıklığa kavuşturmak için geçerli yıldızlar, bir talepte bulunmanız gerekiyorsa veya yeniden onay bekliyorsanız, başkalarının uygunluğunu beklemeden hemen harekete geçmeniz gerektiğini bilirsiniz; Zaten bir anlaşmayı veya sözleşmeyi yenilemiş olan hiç kimse hata yapmamıştır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.