12 Nisan burç yorumları! Gezegenlerin fısıltısına kulak verin

12 Nisan burç yorumları! Gezegenlerin fısıltısına kulak verin
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 12 Nisan 2024 Cuma gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bu ayın 7'sinde ne oldu? Her zamanki gibi hayatınız kısa sürede değişir, düşünmeye neredeyse hiç zamanınız olmaz, fiziksel veya kişisel bir engel oyunun kurallarını değiştirir, sizi doğuştan beri farklı kılan olağan eylem kapasitesiyle engellerle yüzleşmek zorunda kalırsınız. Geçmişten başka bir yerde kalıp kalmayacağınıza karar verirken kendinizi bulacaksınız. Cumartesi ve Pazar, aşkta anlaşmazlıkların ortaya çıkacağı, sinirlerin kontrol edilemeyeceği günler; Çok uzun süredir krizde olan çiftler için kesin bir giriş veya çıkış. Bu patlama döneminin önemli olduğu ortaya çıkıyor ve öfkelenme pahasına da olsa hayatınızı düzene koymanıza olanak tanıyor.

BOĞA

Çelişkilerle dolu ve gerçeklerin gerçekliğini kabul etmeyenler için, özellikle de düzgün işlemediği bilinen durumlarda çok uzun süre debelenenler için bile zor olan zorlu bir Yürüyüşün ardından yavaş yavaş toparlanıyoruz. Hatta bir ilişkinin değişmemesi gerektiğini, bazı sorunların kendiliğinden çözüleceğini düşünenler bile var; Artık burcun en bilinçli ve rasyonel olanı harekete geçme zamanının geldiğini biliyor ve bugün yardımcı oluyor. Diğer şeylerin yanı sıra Cumartesi ve Pazar aşk için de iyileşme günleri olacak diyebilirim. Bir hikayenin günü geçmişse sayfayı çevirirsiniz. Bir ilişki garantisiz bir şekilde aylardır devam ediyorsa netlik sağlanacaktır.

İKİZLER

Büyük bir huzur ve kararlılıkla konuşabilirsiniz, Venüs, Merkür ve Güneş'in geçerli açıda olması bir şekilde enerji artışı sağlamayı başarıyor; dolayısıyla bu dönem, ciddi bir aşk krizi yaşayanların bile iyimserliğe kavuşmasına olanak tanır. Olumsuz duyguları silme olasılığı vardır ve hatta stresi birikmiş insanlar bile bundan nasıl kurtulacaklarını bileceklerdir; önceden risklerle karşılaşma korkusuyla koşullara uyum sağlıyorduk, şimdi harekete geçme cesareti geri geliyor; burası duygular için olduğu kadar yeni karşılaşmalar için de yararlı bir gökyüzü.

YENGEÇ

Biraz sersemlemiş hissetmek kolaydır ve Ay'ın öğleden sonra geç saatlerde burca girmesi bu kararsızlığın maksimumunu temsil eder; Bunun geçici bir dönem olduğunu biliyoruz, dolayısıyla önümüzdeki haftadan itibaren her şey daha iyi olacak. Her şeyi mahvetmemek daha iyidir, Cuma ile Pazar arasında ilişki sorun yaratır, bir anlaşmanın açıklığa kavuşturulması gerekecektir. Ruh halinin değişken olacağı, dikkatli olmaya davet olacağı dikkate alınmalıdır. Açık olalım, bunlar üç zor gün değil, yorucu günler ve dolayısıyla bazı iç çelişkileri çözmeye çalışmamız gerekecek.

ASLAN

Bu dönemde boşa harcanmaması gereken büyük bir enerji yükü var, eyleme geçme kapasitesi artıyor, geleceğe yönelik tercihleri ​​belirlemek daha kolay görünüyor; Şimdiden yaza kadar yapılacak en iyi şeyin ne olduğunu düşünmek güzel. Haziran ayındaki zafer dönemi, birçok kişi üç ay içinde önemli bir şeyi kutlayacak ve umarım daha erken, yani bu Nisan ayında sevgiyi yeniden uyandırmanın ve iyi bir inisiyatif almanın bir yolu olur. Tam olarak duygusal düzeyde nereden başlayacağımızı anlamamız gerekiyor, iki hikaye arasında şüphe içinde kalanlar, kesin olanı belirsizliğe bırakmasak bile en iyi olduğunu düşündükleri seçimi yapacaklardır. Halihazırda ilgi duyanlar konuyu daha detaylı inceleyebilirler.

BAŞAK

Daha iyi bir hafta sonu geliyor, yalnızca bu Cuma sabahı sakin görünüyor, ardından Cumartesi ve Pazar günü gezegenlerin iyi bir konumu geri dönüyor; Mars'ın kritik bir açıda olması açıklanamayacak bir iç gerilimi beraberinde getirir, zaten bir seçim yapmış olanlar da var, daha fazlasına sahip olmak isteyenler de var, çok fazla risk aldıklarını ya da belirli bir seçim yapmak üzere olanlar da var. Başak genellikle kesinliği sever ve karanlıkta sıçramalardan nefret eder. Ancak bir sorunu çözmek ve belirli insanlarla uğraşmak zorunda kalmamak için risk almaya bile hazırsınız.

TERAZİ

Bu dönemde kendini baskı altında hissedecek olanlar var, geçmiş çağırıyor, unutmak istediğin bir anı hep geri geliyor. Neyse ki gelecek daha parlak görünüyor ve bu nedenle sıfırdan başlama arzusu hakim. Ancak bazı hesaplar vardır, duygusal sıkıntılar da olabilir, gereksiz suçluluk duygusu uyandırarak iradesini kullanmak isteyen kişilere karşı dikkatli olun. Bu hafta sonu, bir çıkış yolu verilmesi gereken belirli bir gerilimin geri dönmesi muhtemeldir; Cumartesi ve Pazar günü genel olarak ilişkiler daha fazla ihtiyatlılık gerektirecektir.

AKREP

İyi başlayan bir hafta sonu, çünkü öğleden sonra Ay, Pazar gününe kadar eşlik eden güzel bir görünüm oluşturuyor ve bu nedenle Cuma ile Pazar arasında yanlış anlaşılmalar varsa, biraz huzura kavuşabilirsiniz. İlgilendiğiniz kişiyi akşam yemeğine davet edebilirsiniz. Eğer büyük bir aşkınız varsa ya da yakın zamanda bir arkadaşlık kurduysanız bu duygulara yer verin. İşyerinde rekabet sıkıntısı yoktur, Aslan veya Boğa insanı sinir bozucu olabilir.

YAY

Memnuniyetsizlik ya da sadece sabırsızlık var, birkaç gün önce yazmıştım, tatilinizi tahmin etmek, eğlenceli bir şeyler yapmak istersiniz, bu günler geliyor, gerçeklikten uzaklaşma arzusunu getiriyor, macera arzusunu uyandırıyor. Şimdi yeniden başlamak ve yaşamın yeni bir boyutunu geliştirmek için hoş ve ulaşılabilir insanları dahil etmeye çalışmalıyız. Şirketlerinizi dikkatli seçin, etrafınızda fikirlerinize katlanamayan ya da sürekli hatalı olduğunuzu söyleyerek sizi durdurmaya çalışan birileri olabilir.

OĞLAK

Çok fazla enerjinizin olmadığı hafta sonları vardır, eğer biri sizi baskı altına aldıysa veya son birkaç gündür sorunlar yaşadıysanız veya küçük hayal kırıklıkları yaşadıysanız, o zaman gerçekten iyi bir iç denge bulmanız gerekir. Her gün gösterdiğiniz azim ve kararlılığa rağmen iç huzurunuzu yeniden kazanmanız gerekiyor, bu nedenle Cuma ve Pazar arasında dinlenmeniz gerekiyor.

KOVA

Serbest çalışanlar ve zanaatkarlar sonuçta daha iyi durumda olanlardır. Arada sırada günlük uğraşlarımızdan binlerce mil uzakta olan bir hobi veya ilgiyle stres atıyoruz. Pek çok şeyin yapılması gereken günlerdir, geleceğe yönelik kazanma stratejileri geliştirmenize olanak sağlar; Değişmemiz, gelişmemiz gerekiyor ama somut bir şekilde ve hayatımızda çok fazla devrim yaratmadan. Para konusunda yine dikkatli olun.

BALIK

Bu önemli bir dönem, Nisan-Mayıs ayları arasında iyi çalışarak teyitler alabileceksiniz; Haziran ayından sonraki dönemde her şeyin netleşmesi ve teyit edilmesi gerekiyor. Önümüzdeki birkaç ay, neyin faydalı olduğunu, nerede kalınacağını ve kiminle uğraşılacağını anlamak için gerçekten faydalı. Yılın ilk yarısı ikinci yarısından daha iyi. Haziran'dan itibaren işlerin yürümeyeceğini düşünmemeliyiz. Artık iyi bir temel atmamız gerekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.