11 Nisan burç yorumları! Bugün sizi bekleyen sürprizler var

11 Nisan burç yorumları! Bugün sizi bekleyen sürprizler var
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 11 Nisan 2024 Perşembe gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Gökyüzünde Koç'un doğuştan sahip olduğu olağanüstü enerjiye katılan bir güç var. Sınırlarda kalmanın zor olduğunu, anlaşılmadığını hissedenlerin saldırdığını ya da kaderin acısını çıkardığını, tartışmalara, acımasız eleştirilere dikkat ettiğini, hatta Yengeç ve Oğlak burcuyla ilişkilerde bile sabrın gerekli olduğunu söylenebilir.

BOĞA

Daha fazla enerjiye işaret eden bir gün, son birkaç ayın bu burcun doğasını derinden değiştirdiği doğrudur. Özellikle değişimden kaçınmaya çalışanlar artık başınızı kuma gizleyemeyeceğinizi, hayatınızı dönüştürmek, yeni yollara yönelmek için radikal hareket etmeniz gerektiğini anlıyor. Jüpiter Mayıs ayı sonuna kadar aktif olacak, uzun süredir tükenen veya artık yönetilemez hale gelen tüm tahvillerde acil çıkışlar açtı; yeniden başlamamız gerekiyor ve bir hedefe ulaşmak isteyenler de olacak, kendilerine bir ültimatom verecekler: Haziran ortasına kadar bazı konular netleşmezse ciddi bir kesinti gerekli olacak ve bu sadece aşkta değil.

İKİZLER

Pozitif büyüme, tek karmaşık yön, astrolojide sinirlilik ve heyecanı temsil eden Mars'tır. Kaybedilen zamanı telafi etme arzusu var, ancak çok az iç huzur var. Öğleden sonra Ay burçtan geçecek, bu nedenle akşamki toplantılar olumlu geçiyor ve umarım kriz yaşayanlar bile çok çabuk iyileşebilirler.

YENGEÇ

Güvenilmez insanlarla veya yanıt beklerseniz gecikmelerle uğraşmak zorunda kalırsınız. Şimdi olanlar için kendimizi suçlamamalıyız, hareket etme yeteneği eksik değil ama başkalarıyla ilişkilerde sorun olmaya devam ediyor, pek çok kişi fikir birliği belirtileri bekliyor, iş yerinde bilek güreşi oynuyor, bazı talepler henüz kabul edilmemiştir. Muhtemelen zamanı henüz gelmedi ama ayın ikinci yarısında daha fazlasını vereceksiniz. Aşkta bazen sinir bozucu olabilen bir bekleme aşaması vardır.

ASLAN

Birkaç ay içinde önemli bir hedefe ulaşabileceksiniz, harika şeyler yapmak istiyorsunuz ve kimse sizi durduramayacak. Geçen aya kadar eylem alanını sınırlayabilecek ters bir Venüs vardıysa, şimdi işler değişti, aşk gezegeni lehine ve bu nedenle iki hikaye arasında şüphe içinde olanlar zaten bir seçim yapmış, bunun yerine isteyenler Kendinizi riske attığınız sürece aşkı bulmanın yakında haber olacağını, tabii ki çok önyargılı olmamalısınız veya imkansız hikayeler istememelisiniz; parlamalara dikkat edin.

BAŞAK

Son birkaç gün şüpheleri beraberinde getirmiş olabilir, öyle olmasa da dingin ve sakin görünüyoruz, Mars sürekli içsel çalkantıları belirliyor ve bugün yarı yarıya işliyor, ilk kısmı geçerli, ikinci kısmı yorucu; ilkinde Ay olumlu bir durumda olacak, bu nedenle dün işleri düzene koyamadıysanız veya konuşamadıysanız, meşgul olmanız mümkün olacak, bunun yerine akşamın biraz daha ihtiyatlı yaşanması gerekecek ve tavsiye ederim Evde tekneyi çok fazla sallamamalısınız. Geçen ayki çatışmalar ve endişeler artık olmasa bile hala açıklığa kavuşturulması gereken bir şey var.

TERAZİ

İtilecek bir yenilik var, çoğu kişi bunu somut bir şekilde gerçekleştirecek çünkü kader ya da irade gereği artık eskisi gibi aynı insanlarla takılmayacaklar, geçmişte olduğundan farklı yaşayacaklar. Yenilgiye karşı gezegensel muhalefet devam ediyor, ancak hiçbir değişimin acı çekmeden gelmeyeceği açıktır. Her durumda kuru dalları kesmek sanıldığından daha kolay olacaktır. Bugün senin bencil ya da kayıtsız olduğunu söyleyenler, senin fazla rıza gösterdiğini görmeye alışmış olabilirler, sonunda gerçek kişiliğini gösteriyorsun.

AKREP

Çevreyi suçlamayın, gereksiz rekabetleri unutun, işinize konsantre olun. Ayrıca Nisan sonu ile Mayıs başı arasında bir sınava, ek bir sınava girilmesi ihtimali de göz ardı edilmemektedir. Jüpiter artık haziran ayından itibaren ona karşı olmayacak, bunlar aylarca süren deneyler ve sadece aşkta değil. Gerginlikler kendini hissettiriyor, hararetle istediğiniz bir proje için endişeleniyorsunuz.

YAY

Bugün aşırıya kaçmamaya dikkat edin, akşamın kontrol altında tutulması gerekiyor; eve yorgun ve çok fazla düşünceyle varacaksınız. Hareket alanınızı sınırlayan herkes kayıtsızlığınızla cezalandırılacaktır. Venüs'ün lehine, şu anda ortaya çıkan hikayeler merak uyandırıcıdır ve artık geçerli olmayan başka bir ilişkiye paralel olarak ortaya çıkabilir.

OĞLAK

Oğlak burcu sabırlıdır, belki de burçlarda en karmaşık durumlarda bile daha ılımlı olmayı başarabilen kişidir. Ancak her şeyin bir sınırı vardır, özellikle de partnerlerin, işbirlikçilerin ya da aşkların bazı ihtiyaçları karşılamadığı durumlarda. Dolayısıyla bugün sabrınızı kaybetme riski çok yüksek. Örneğin, eğer bir kişi size bir süredir cevap vermek zorunda kaldıysa, onu arayabilir ve oldukça emredici bir ses tonuyla da olsa ne yapmayı planladığını sorabilirsiniz. Cuma ve Pazar günleri arasında ortaklar ve işbirlikçilerde belli bir miktar ajitasyon ve ihtiyat olabilir, 16'ncıdan sonra daha somut cevaplar gelecektir. Kova ve Aslan ile ilgili şüpheler.

KOVA

Sabah bazı şüpheleri beraberinde getirirse akşam işler düzelir ve bu akşam meydana gelen bir olay birbirini seven insanları neşelendirir. Bu dönemde başlayan dostluklar daha fazlasını vaat ediyor ve iş yerinde yaratıcılığını geliştirmek isteyenler için de önemli bir gökyüzü olmaya devam ediyor. Öte yandan bu dönemde sıkıcı bir sözleşme veya anlaşmadan kurtulup başka bir şey yapmak isteyenler de olacaktır. Kova burcunun melankoliye kapılmamak için ara sıra ilgi alanlarını yenilemesi gerekir.

BALIK

Bu burçta doğanların ortalamanın üzerinde bir duyarlılığa sahip olduklarını biliyoruz, dolayısıyla bir cümle, olumsuz bir duygu, bir his yüzünden bir kenara atılma riskiyle karşı karşıya kalıyoruz. Gereksiz mağduriyeti bir kenara bırakalım, geleceğe dair çok güçlü ve proaktif olmamız gerekecek. Aşkta asgari düzeyde sağduyu gerekli olacaktır, sevilmeme korkusu veya kişinin kendi niteliklerine olan güvensizliği katılığa ve mantıksızlığa yol açabilir. Son ayda doğan hikayelerden vazgeçilmemeli.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.