11 bin sürekli işçi alımıyla ilgili yeni gelişme

11 bin sürekli işçi alımıyla ilgili yeni gelişme
Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan 11 bin sürekli işçi Alımı Sözlü ve Sözlü/Uygulamalı Sınav Sonuçları belli oldu. Başarılı olan asıl ve yedek adayların listesi yayımlandı.

Mehmet TUFAN / KAMU SON HABER

Ulaştırma Bakanlığı tarafından 11 bin sürekli işçi alımı ile ilgili olarak duyuru yapıldı. Duyuruda, Bakanlık tarafından 05 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 11 bin sürekli işçi Alımı Sözlü ve Sözlü/Uygulamalı Sınav Sonuçları belli olduğu belirtildi. Başarılı olan asıl ve yedek adayların listesi yayımlandı.

BELGELER NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Listede asıl olarak belirlenen adayların istenen belgeleri 26 Mayıs 2023 tarihi mesai bitimine kadar “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Personel Genel Müdürlüğü, Hakkı Turayliç Caddesi No:5 Emek Çankaya / ANKARA” adresine şahsen veya gönderi yoluyla (APS/Kargo/Posta olarak) teslim etmeleri gerekiyor. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak.

ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER ŞÖYLE:

Dilekçe ,(Belge için tıklayınız)
T.C. Kimlik Numarasının bulunduğu Nüfus Cüzdanı/Kimlik Kartının fotokopisi,
Diploma ya da mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği (Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olanlar için diploma denklik belgesinin aslı veya onaylı örneği, www.turkiye.gov.tr e-devlet kapısı üzerinden çıktısı alınmış barkodlu mezun belgesi).
Askerliğini yapmış olan adaylar için terhis belgesi,
2 adet vesikalık fotoğraf (Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik hükümlerine uygun olarak son 6 ay içerisinde çekilmiş),
Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi, (Belge için tıklayınız)
Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu, (Belge için tıklayınız)
SGK Tescil ve Hizmet Döküm Belgesi (E-devlet kapısı üzerinden barkodlu çıktı)

ulastirma-bakanligi1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.