100. yılın ilk bebeğini ziyaret ettiler

100. yılın ilk bebeğini ziyaret ettiler
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi yöneticileri, 29 Ekim tarihinde doğan bebeği ziyaret ederek ailenin sevincini paylaştı.

Yunus Emre Devlet Hastanesi'nin yönetici kadrosu, 29 Ekim 2023 tarihinde doğan bebeği ziyaret etti. Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Yaşar Bildirici, Cumhuriyetin 100. yılında özel bir doğuma tanıklık ettiklerini ifade ederek, bu doğumun 100. yıl coşkusunu yaşamalarına sebep olduğunu söyledi.

Bildirici, sözlerinin devamında şunları söyledi: "Duygusal anların yaşandığı bu özel günde, hastanemizde gerçekleşen doğumla, yeni bir hayata "merhaba" dedik. Bu özel doğumla gelen bebeğimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılının ilk bebeği olarak tarihe geçti. Onun doğumu, ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı daha da pekiştirdi. Hastanemizin Başhekim Vekili Uzm. Dr. Gamze Akın Mumcu ve yöneticilerimiz, yeni doğan bebeğimizi ziyaret ederek sevincimizi paylaştılar. Yeni hayata adım atan bu minik bireyin ailesine, sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyoruz. Bu özel günün, Cumhuriyetimizin 100. yılı boyunca ülkemizde ve tüm dünyada barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyoruz."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.