10 yaş birden gençleştiriyor! Tek damlası yetiyor

10 yaş birden gençleştiriyor! Tek damlası yetiyor
Cildinizdeki kırışıklıkların, ince çizgilerin ve lekelerin görünümünü bu yöntemlerle azaltabilirsiniz. İşte genç ve canlı cilt için kolaylıkla uygulayabileceğiniz yöntemler...

Erhan KARADAĞ / KAMU SON HABER

Daha çok doğal ürünler ile yapılması gereken cilt bakımı, aynı zamanda dikkatli de olunması gereken bir bakım türü. Yanlış ürünler kullanmak cildinize zarar verirken bu yağlar tüm hasarı onarıp cildi gençleştiriyor.

ARGAN YAĞI

524588128-h-1024x700.jpg

Argan yağı özellikle saç bakımında çok sık kullanılır. Ancak Argan yağını cilt bakımında kullanmayı tercih edenlerin sayısı da çok fazla. Popüler yağlardan biri olan Argan yağı düzenli olarak cilde uygulandığında ince çizgilerin görünümünü azaltıyor.

Uygulanışı: Avucunuza alacağınız iki damla argan yağını, duştan hemen sonra ovarak ya da masaj yapar gibi cildinize uygulayabilirsiniz.

TATLI BADEM YAĞI

9466a2dde6cc9a025133692fabe3c8c0.jpg

Tatlı badem yağının cilde faydaları saymakla bitmiyor. Tatlı badem yağı içerisinde bol miktarda A ve K vitamini barındırıyor.

Tatlı badem yağını düzenli kullanıldığınca cildi neme doyuruyor. Ciltte oluşan kuruluk problemini ortadan kaldırıyor.

Cildi onararak yumuşamasını sağlıyor.

Uygulanışı: Tatlı badem yağını nemlendirici kreminizin içerisine birkaç damla ekleyerek her gün cildinize uygulayabilirsiniz.

AVOKADO YAĞI

avocadooilfcafotodigital-953e380d321c49c2b98ef5386ed4c118.jpg

Avokado yağının içerisinde A vitamini bulunuyor. Avokado yağı ayrıca birbirinden faydalı yağ asitleri ve omega yağı içeriyor.

Avokado yağı özellikle kuru ciltler üzerinden çok etkilidir. Cildi adeta neme doyurur. Cildin nem dengesini korumasına yardımcı olur.

Avokado yağı, düzenli kullanıldığında pul pul dökülme ve tahriş gibi cilt sorunlarını da ortadan kaldırır. Avokado yağı cildi etkili bir şekilde nemlendirdiği için güneş ışınların verdiği zararı da en aza indirir. Bu özelliği ile cildin kırışmasını engeller. İnce çizgilerin görünümünü azaltır.

Uygulanışı: Bir pamuğa az miktarda avokado yağı sürerek günde 2 kez yüzünüze uygulayabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.