10 Gün arayla ikinci kaza 3 Yaralı

10 Gün arayla ikinci kaza 3 Yaralı
Denizli Tavas ilçesinin Güzelköy Mahallesi'nde 10 gün önce 3 can kaybının yaşandığı noktada bugün acı bir trafik kazası daha gerçekleşti. Otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen olayda üç kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. İlk belirlemelere göre kamyonetin devrilmesi ve otomobilin tarlaya uçması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüleri İ.H.M., Hakan İ. ve Levent C. yaralandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçlardan çıkarılan yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Hastaneden alınan bilgiye göre yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu bildirildi.

aw186260-01.jpg

Bu olay 9 Nisan'da aynı bölgede meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği kazanın hemen ardından yaşandı. O kazada ise Mehmet Fışkınlı'nın kullandığı araç ile Yusuf Yusmak'ın idaresindeki motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsü Yusmak yolcu Yavuz Yumaç ve otomobil sürücüsü Fışkınlı olay yerinde hayatını kaybetti. Yetkililer bölgede artan trafik kazaları karşısında sürücüleri daha dikkatli olmaları konusunda uyarırken kazaların önlenmesi için gerekli tedbirlerin artırılacağını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.